Geplaatst door Kimberley Thomas & opgeslagen onder Arbeidsmarkt, Werkvloer, Werving & recruitment.

Voordat we meteen induiken op een carrière bij Marktlink is het goed om te beginnen met een introductie. Bij Marktlink vinden zij het belangrijk dat de mensen centraal staan. Iedereen die hier komt werken maakt van dag één deel uit van een inspirerende en gedreven omgeving. Daarnaast hangt er ook een familiegevoel waardoor nieuwe collega’s zich snel op hun plek voelen. Als team gaat u voor succes en elk individu levert hierin een belangrijke bijdrage. Dit wordt bereikt door goed samen te werken, zowel intern als met opdrachtgevers. Bij Marktlink werken noemen zij dan ook een way of life. 

Wie is Marktlink?

Het bedrijf Marktlink is een onafhankelijk advieskantoor die ondernemers bemiddeld bij:

Hiervoor beschikt Marktlink de benodigde specialisme om een volledig traject op een deskundige en professionele wijze te kunnen verzorgen. Het bedrijf bemiddeld ongeveer 80 transacties op jaarbasis en legt de focus op het segment midden- en kleinbedrijven in alle sectoren. Het bedrijf is opgericht in 1996 en is inmiddels een van de grootste onafhankelijke advieskantoren op deze markt. Daarnaast is Marktlink gevestigd in zeven verschillende steden, namelijk:

  • Amsterdam
  • Deventer
  • Drachten
  • Gouda
  • ‘s-Hertogenbosch

Naast de Nederlandse steden is het bedrijf ook internationaal actief. Zo bevindt Marktlink zich in Antwerpen (België) en Düsseldorf (Duitsland). 

Betrokkenheid en ontwikkeling

Eerder werd al benoemd dat de mensen centraal staan bij Marktlink.Dit is dan ook een van de redenen dat zij het belangrijk vinden dat de medewerkers zich betrokken voelen bij het bedrijf, maar ook haar klanten. Marktlink streeft naar een werkomgeving waar medewerkers hun passie kunnen inzetten, maar dit ook delen met collega’s. De medewerkers willen altijd de beste prestatie neerzetten. Dit is niet alleen voor de klant, maar ook voor zichzelf. Om dit te realiseren investeert Marktlink in persoonlijke ontwikkeling.

Wordt u al enthousiast? Dan kunt u zich waarschijnlijk ook vinden in de kernwaarden van Marktlink:

  • Entrepreneurial mindset
  • Today, tomorrow, toghether 
  • No mountain too high
  • There is always a way 

Hieruit kan geconcludeerd worden dat team power erg belangrijk is, maar ook het denk in oplossingen. Door als een team successen te behalen kunnen die ook samen gevierd worden. 

De stappen naar een nieuwe carrière

Heeft u interesse in een baan bij Marktlink? Neem dan een kijkje bij de vacatures. Heeft u een passende functie gevonden? Stuur dan uw sollicitatie op en het bedrijf neemt contact met u op. Vervolgens kan er een gesprek worden gepland telefonisch of tijdens een (online) kop koffie. Succes bij het vinden van de volgende stap in uw carrière.