Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
Vragen over werk tijdens corona? Lees hier meer
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Specialisaties XL Studenten Uitzendbureau

XL Studenten Uitzendbureau is specialist in het uitzenden van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau. Met deze doelgroep voorzien wij circa 1000 verschillende bedrijven in Nederland. Wij werken samen met het MKB, stichtingen tot aan Multinationals. 

U kunt bij ons terecht met alle mogelijke opdrachten. Van zorg tot administratief. Adhoc tot vaste functies. U kunt de kandidaten een eerste periode via XL op uitzend- of detacheringsbasis laten werken. Na gebleken prestaties kunt u kosteloos de kandidaat overnemen na een afgesproken overnametermijn.

Onze grootste branches en specialisaties zijn:

- Administratief
Callcenters
- Evenementen
- Horeca
- Kinderopvang
- Logistiek
- Secretarieel
- Zorg / Thuiszorg

XL Assessment

Om een goede inschatting te maken van de vaardigheden en capaciteiten van kandidaten onderwerpen wij hen, naast het persoonlijke selectiegesprek, ook diverse assessments. Deze assessments kunnen op maat aangepast worden zodat ze naadloos aansluiten bij uw vacature en uw bedrijfscultuur. 

XL Poolmanagement

Poolmanagement is een van onze grote krachten. Elke branche heeft zijn eigen geprepareerde pool. Een actief bestand starters en studenten die direct flexibel inzetbaar zijn. Wij verzorgen het hele proces, van van de werving tot de personeelsplanning. Deze gehele oplossing/dienstverlening koopt u op uurbasis in en u heeft geen vaste kosten danwel verplichtingen naar XL. Meer over het poolmanagement.

Kostenbesparing

Een groot voordeel van poolmanagement = kostenbesparing. Door enkele en alleen werknemers in te zeten wanneer nodig bespaart u automatisch kosten. Daarnaast heeft onze doelgroep een gemiddelde lagere leeftijd = dus voordeliger. Klik hier voor meer voordelen.

 


Wilt u werken met 'Het slimme uitzendbureau'? Wilt u kosten besparen en in contact komen met hoogopgeleid personeel? Neem 
contact op met ons hoofdkantoor in Amsterdam via het nummer 020 - 707 39 39 of vraag vrijblijvend een offerte aan. 


Bereken online uw voordelige uitzendtarief.
Kennismakingsactie
Meer informatie over onze tariefstelling?