Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

SPECIALISATIES XL STUDENTEN UITZENDBUREAU

XL Studenten Uitzendbureau is de specialist in het uitzenden van studenten en starters op MBO, HBO en WO niveau. Met deze doelgroep voorzien wij circa 1000 verschillende bedrijven in Nederland. Wij werken samen het MKB, stichtingen, tot aan Multinationals. Kortom, zegt u uitzendbureau, dan zegt u XL Studenten Uitzendbureau!

U kunt bij ons terecht met alle mogelijke opdrachten. Van zorg tot administratief, adhoc tot vaste functies, bij XL bent u altijd aan het juiste adres! Via XL kunt u de kandidaten eerst op uitzend- of detacheringsbasis laten werken. Bent u tevreden met uw uitzendkracht? TOP! Dan kunt u gratis de kandidaat overnemen na een afgesproken overnametermijn. Ja u hoort het goed, gratis!

ONZE SPECIALISATIES:

Administratief
Callcenters   
Evenementen
Horeca
Horeca (getraind)
Kinderopvang
Logistiek
Secretarieel
Zorg / Thuiszorg
Flexpools
Studentenwerk
Maatschappelijk
Outsourcing
Detavast

 XL POOLMANAGEMENT

Poolmanagement is onze sterkte, elke branche heeft zijn eigen geprepareerde pool. Een actief bestand starters en studenten die direct flexibel inzetbaar zijn. Wij verzorgen het hele proces, van de werving tot de personeelsplanning. Fijn he? Deze gehele oplossing/dienstverlening koopt u op uurbasis. U heeft dus geen vaste kosten of verplichtingen naar XL. Waar wacht u nog op? Meer over het poolmanagement.

 KOSTENBESPARING

Wilt u kosten besparen? Een groot voordeel van poolmanagement is dat u kosten bespaart door enkel en alleen werknemers in te zetten wanneer nodig. Daarnaast heeft onze doelgroep gemiddeld een lagere leeftijd = VOORDELIGER. Dat klinkt als muziek in de oren! Klik hier voor meer voordelen. 

 XL ASSESSMENT

Om te zorgen dat wij de juiste kandidaat bij u aanleveren maken wij eerst een goede inschatting van de kandidaat. Wij organiseren een sollicitatiegesprek om erachter te komen wat de vaardigheden en capaciteiten van de kandidaat zijn. U bent verzekerd van een geschikte kandidaat!

 

CONTACT

Wilt u werken met 'Het slimme uitzendbureau'? Wilt u kosten besparen en in contact komen met hoogopgeleid personeel? Neem contact op met ons hoofdkantoor in Amsterdam via het nummer 020 - 707 39 39 of vraag vrijblijvend een offerte aan. 
Bereken online uw voordelige uitzendtarief.
Kennismakingsactie
Meer informatie over onze tariefstelling?