Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

KINDEROPVANG FLEXPOOL? PEDAGOGISCH MEDEWERKER OP OPROEP-BASIS

De kwaliteit van uw personeel wordt bepaald door de kwaliteit van uw dienstverlening. U heeft behoefte aan kennis, professionaliteit, de juiste mentaliteit en flexibele inzetbaarheid. Dat begrijpen wij volledig!

BEHOEFTE DOOR:

 Uitval of ziekte
 Zwangerschapsverlof
 Vakantieperiode
 Uitbreiding en/of vervanging

FLEXPOOL KDV

XL Studenten Uitzendbureau is al jaren gespecialiseerd in tijdelijk en vast personeel in de kinderopvang. XL heeft een eigen Kinderopvang pool met ongeveer 100 medewerkers in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Deze kandidaten worden op oproepbasis, parttime, tijdelijk en/of fulltime ingezet bij onze opdrachtgevers. Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, wij regelen het voor u!

KWALITEIT EN SELECTIE

Als er vraag is naar groepsleid(st)ers gaat de voorkeur uit naar een kandidaat met een afgeronde, relevante opleiding (SPW. SPH, HBO-J, PABO etc.) Of naar iemand die een relevante opleiding volgt. Werkervaring is daarbij ook zeer belangrijk. Wij selecteren uitzendkrachten doormiddel van een maatwerk selectieproces. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een geschikte kandidaat!

KWALITEIT WAARBORGEN:

XL is lid van de NBBU (keurmerk). Wij hebben de betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen de Stichting Normering Arbeid en wij zijn NEN gecertificeerd. Door ons XL-bestand zijn wij in staat streng en juist te selecteren volgende de normen en noodzakelijke kwaliteit binnen de branche. Betrouwbaarheid staat bij ons voorop en straalt door in onze uitzendkrachten!

Let op: U als klant bent uiteraard veel beter op de hoogte van de actuele eisen (veranderingen wet- en regelgeving) die er gesteld worden aan werknemers in de kinderopvang. Zorg dat u voor de inzet van een medewerker altijd zelf deze criteria controleert en documenten opvraagt.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Is een flexpool iets voor u? Wilt u kosten besparen en in contact komen met flexibel personeel? Neem contact op met ons kantoor in Amsterdam via het nummer 020-707 39 39 of vraag vrijblijvend een offerte aan.