Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
Vragen over werk tijdens corona? Lees hier meer
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Kinderopvang Flexpool? Pedagogisch medewerker op oproep-basis

Uw personeel is bepalend voor deze juiste kwaliteit van uw dienstverlening. Kennis, professionaliteit en de juiste mentaliteit, dat is wat u wilt. Maar het liefts ook flexibel. Flexibel inzetbaar wanneer het nodig is. Behoefte door:

- Uitval of ziekte
- Zwangerschapsverlof
- Vakantieperiode
- Uitbreiding en/of vervanging

Flexpool KDV

We zijn al jaren gespecialiseerd in tijdelijk en vast personeel in de kinderopvang. XL beheert een eigen Kinderopvang pool met ongeveer 220 medewerkers in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Deze kandidaten worden op oproepbasis, parttime, tijdelijk en/of fulltime ingezet bij onze opdrachtgevers.

Kwaliteit & selectie

Bij de vraag naar groepsleid(st)ers gaat de voorkeur uit naar een kandidaat met een afgeronde, relevante opleiding (SPW, SPH, HBO-J, PABO etc.) of naar iemand die bezig is met een relevante opleiding. Werkervaring is zeer belangrijk. XL Studenten Uitzendbureau selecteert uitzendkrachten voor de Kinderopvang middels een maatwerk selectieproces

Enkele belangrijke elementen:

1. Controleren en kopiëren van diploma’s, getuigschriften en id-bewijs
2. Bespreken van alle relevante maar ook niet-relevante werkervaring, ambities en motivatie
3. Opvragen van minimaal 2 referenties
4. Naleving van de wet- en regelgeving (VOG).

Hoe waarborgen wij de kwaliteit

Keurmerken: XL is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de Stichting Normering Arbeid en is NEN gecertificeerd. Door ons XL-bestand zijn wij in staat streng en juist te selecteren volgens de normen en noodzakelijk kwaliteit binnen de branche.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Is een flexpool iets voor u? Wilt u kosten besparen en in contact komen met flexibel personeel? Neem contact op met ons hoofdkantoor in Amsterdam via het nummer 020-7073939 of vraag vrijblijvend een offerte aan.