Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Hoe waarborgen wij kwaliteit?

XL Studenten Uitzendbureau staat voor kwaliteit. Wij werken er continu aan om onze dienstverlening te optimaliseren en te verbeteren. XL is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de Stichting Normering Arbeid en is NEN gecertificeerd.

Wij zijn een gecertificeerd uitzendbureau

XL Studenten Uitzendbureau is al sinds 2007 lid van de NBBU. Als lid werken wij volgens de wetten en regels en worden wij met regelmaat gecontroleerd door de brancheorganisatie. Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen voor:

SNA Financiën en administratie
STRAF Veiligheid en ARBO
KvK Onze registratie bij de Kamer van Koophandel
SNCU Juiste toepassing van de CAO
STOOF Opleiding en ontwikkeling

 

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de Checklist: Werken met Uitzendbureaus ontwikkeld. Hier komen wij met vlag en wimpel doorheen. Check ons zelf.

Kwaliteit Uitzendkrachten

Onze corebusiness is het werven en selecteren van de beste kandidaten. Wij werken met hoogopgeleide studenten en net-afgestudeerden op MBO, HBO en WO niveau (en hoger). Uit ons XL-bestand van 125.000 kandidaten selecteren wij de beste kandidaat voor de opdracht. Ons selectieproces stelt ons in staat dit snel en efficiënt dit te organiseren

Ons XL-bestand

Kwaliteit door kwantiteit. Door ons enorme XL-bestand kunnen wij streng selecteren maar ook specifiek zoeken naar specifieke kandidaten met de juiste kenmerken. 

Ons bestand van 125.000 kandidaten bestaat uit MBO, HBO en WO kandidaten uit geheel Nederland. Maandelijks schrijven zich 2.000 nieuwe kandidaten bij ons in. 

Gemiddeld is een student 24 uur per week beschikbaar:

Daarnaast hebben wij een bestand van 50.000 beschikbare fulltime net-afgestudeerden. Deze zijn net afgestudeerd of hebben tot 5 jaar werkervaring.

Het selectieproces

XL werkt volgens het 7 stappen selectieproces. Door middel van een uitgebreide selectieprocedure selecteren wij enkel de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Onze manier van werken is bewezen succesvol, snel en efficiënt.


Tags: Werkwijze | Kwaliteit