Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

XL staat voor Kwaliteit

XL Studenten Uitzendbureau staat voor kwaliteit. Wij werken er continue aan om onze dienstverlening te optimaliseren en te verbeteren. XL is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de Stichting Normering Arbeid en is NEN gecertificeerd.

Lid NBBU

XL Studenten Uitzendbureau is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU streeft ernaar de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden te ondersteunen waar mogelijk. De NBBU leden dienen zich te houden aan strikte gedragsregels. Dit lidmaatschap waarborgt een zekere kwaliteit in de dienstverlening van ons bureau.

Betrouwbaarheidskeurmerk Stichting Normering Arbeid

XL Studenten Uitzendbureau heeft het hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de Stichting Normering Arbeid. Zie www.normeringarbeid.nl. Tweejaarlijkse screening door een onafhankelijk screeningsinstituut. Dit heeft als doel zekerheid te verkrijgen over de betrouwbaarheid van ons bureau.

NEN 4400-1

Deze norm is opgesteld door werkgevers-, werknemersverenigingen en certificerende instellingen in nauwe samenwerking met de overheid en heeft tot doel opdrachtgevers beter te beschermen tegen fraude. De norm stelt strenge eisen aan de personeelsadministratie en loonadministratie. XL Studenten Uitzendbureau heeft deze NEN 4400-1 in september 2007 behaald.

Kwaliteit Uitzendkrachten

Onze corebusiness is het werven en selecteren van de beste kandidaten. Wij werken met hoogopgeleide studenten en net-afgestudeerden op MBO, HBO en WO niveau (en hoger). Uit ons XL-bestand van 870.000 kandiaten selecteren wij de beste kandiaat voor de opdracht. Ons selectieproces stelt ons in staat snel en gemakkelijk dit te organiseren. Lees hier meer over onze werkwijze.


Tags: Werkwijze | Kwaliteit