Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

WERKWIJZE XL STUDENTEN UITZENDBUREAU

Iedere onderneming en ieder persoon is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. De specifieke wensen die u heeft, vormen voor ons het uitgangspunt voor de samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten.

STAP 1:

Op basis van uw wensen, eisen, duur, aantal flexwerkers etc. maken wij een offerte op maat.

STAP 2:

Na akkoord op de offerte gaan wij direct aan de slag en bespreken een "plan van aanpak" op maat. Bij specifieke projecten registreren wij alle afspraken tussen beide partijen op papier zodat duidelijk is wat u kan verwachten.

STAP 3:

Bij specifieke vacatures: verzorgen wij de gehele werving & selectie en stellen de beste kandidaten aan u voor a.d.h.v. profielschets en CV.
Bij simpele vacatures: verzorgen wij de gehele werving & selectie en bespreken wij telefonisch de geselecteerde kandidaten.
Bij grotere projecten maken wij afspraken op maat tot een gepaste dienstverlening.

STAP 4:

Na akkoord informeren wij de kandidaat(en) over uw bedrijf, de werkzaamheden/taken/verantwoordelijkheden, het project, de contactpersonen, de cultuur, huisregels en "plannen" de kandidaat op het gewenste moment(en) in.

STAP 5:

Werknemers dienen een urendeclaratie in te vullen en deze per week voor akkoord te laten tekenen door een leidinggevende. Bij grote groepen medewerkers is het mogelijk aparte declaratiesheets te gebruiken om efficiënter te kunnen werken. Er wordt gefactureerd voor de gewerkte uren van de werknemers. U betaalt dus geen aanloopkosten, wervingskosten of dergelijke!

MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Neem dan contact op met ons hoofdkantoor voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020 - 7073939 voor advies op maat.


Tags: Werkwijze | Snelheid | Fulltime | Kwaliteit