Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

PAYROLL OFFERTE?

XL Payroll Services neemt op papier uw medewerkers in dienst en neemt hiermee alle arbeidsrechtelijke risico's van u over. Met de Wet werk en zekerheid kan dit voor u heel interessant zijn. Wij ontzorgen u volledig! 

VOORDELEN:

U bepaalt zelf welke medewerkers u inhuurt, voor hoe lang en wat zij betaald krijgen op welk moment. Wij zorgen voor de verloning, verzekeringen (ziekte, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid) en andere administratieve en arbeidsrechtelijke zaken die bij het werken met personeel horen. Dit kan voor uw personeel in Amsterdam maar ook andere locaties. Onze dienstverlening is geheel digitaal.

XL is een professionele aanbieder van payroll-services in heel Nederland tegen een zeer concurrend tarief. Bij grotere opdrachten (duur en/of aantal medewerkers) geven wij hoge kortingen op volume.

Neem de proef op de som en vraag online vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. U ontvangt per email binnen 1 werkdag een offerte op maat.

VRIJBLIJVENDE ONLINE PAYROLL OFFERTE:

Algemene gegevens

Payroll informatie


Tags: Payroll diensten