Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

OUTSOURCING PERSONEEL

Outsourcing van uw personeelsbehoefte. Tijdelijk, structureel of eenmalig? Bij XL bent u aan het juiste adres!

HEEFT U EEN:

Callcenter (doorlopende behoefte en/of pieken)
Logistiek centrum (doorlopende behoefte en/of pieken)
Evenement (eenmalig of terugkerend)

Of een andere branche of functie? Is uw behoefte wisselend gedurende de week/maand of structureel gelijk? Geen probleem, XL takes care of you! Outsource uw personeelsbehoefte en wij regelen alles. Van de werving en selectie tot aan uitbetaling en/of payrolling.

WAT REGELEN WIJ?

 Werving
 Selectie
 Training
 Personeelsdossiers / payrolling
 Personeelsplanning
 Uitval bij ziekte en meer ...

MAATWERK:

Maatwerk is de regel. XL streeft naar perfectie! Door middel van een bedrijfs-, werkproces-, afdelingsanalyse en de gewenste doelen wordt een plan van aanpak opgesteld. Oftewel een stappenplan samenwerking. Afhankelijk van de functie, uw wensen en het optionele dienstenpakket bepalen wij het tarief. Door de flexibele inzet van personeel, enkel wanneer nodig, bespaart u direct kosten. Wij werken samen met kleine en grotere organisaties. Enkele referenties: TNS Nipo, Metro en GGD.

KOSTENBESPARING:

Een groot voordeel van uitbesteding / outsourcing = kostenbesparing. Door alleen werknemers in te zeten wanneer nodig bespaart u automatisch kosten. Daarnaast heeft onze doelgroep een gemiddelde lagere leeftijd = dus voordeliger. Zie hier voor meer voordelen.

PAYROLLING:

Het wordt steeds ingewikkelder om uw personeelszaken op orde te houden. Vooral bij een hoog verloop of vele parttime medewerkers is een correcte administratie soms een echte uitdaging. Daarnaast zijn er regelmatig wetswijzigingen en cao-veranderingen welke geïmplementeerd dienen te worden.

UITBESTEDEN:

Met Payrolling komt uw personeel bij XL op de loonlijst maar blijft het personeel bij u werkzaam. Op de werkvloer verandert er dus niets behalve dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met de administratieve verplichtingen betreffende uitbetalingen. Heerlijk toch? Uw medewerkers kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie. Meer voordelen payroll.

MEER INFORMATIE?

Heeft u pieken of een wisselende personeelsbehoefte binnen de organisatie?
Wilt u weten wat u aan kosten kan besparen?
Meer informatie inzake payrolling?

Neem contact op met ons hoofdkantoor in Amsterdam via het nummer 020-7073939 (email: sales@xl.nl) of leer hier verder over onze werkwijze om tot een gepaste dienstverlening te komen.


 

referenties-xl

Bereken online uw voordelige uitzendtarief.
Kennismakingsactie
Meer informatie over onze tariefstelling?