Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

WERKWIJZE POOLMANAGEMENT UITZENDKRACHTEN

Om tot een succesvolle oplossing te komen en een optimale samenwerking te organiseren hanteren wij de volgende werkwijze (stappenplan):

1). BEHOEFTEANALYSE

Wat zijn de doelstellingen en wensen: kostenbesparing, kwaliteitsverhoging, lager verloop etc. Deze doelstellingen en wensen zijn allesbepalend en ons uitgangspunt van de Quickscan. Lees meer over de voordelen van poolmanagement.

2). BEDRIJFSANALYSE

In een (aantal) gesprekken analyseren wij: het wervingsproces, instroom, training/begeleiding, de werkzaamheden per functie en/of afdeling, de werkprocessen, kosten per FTE (per dag / proces / dienst) etc. 

3). RESULTATEN

De resultaten van de bedrijfsanalyse zetten wij puntsgewijs uiteen in een rapportage. Feiten, cijfers en kengetallen. Wij vragen u vervolgens deze gegevens te controleren en eventuele verdere input te geven.

4). OFFERTE

Wij vergelijken de resultaten met onze ervaringen. Wij calculeren kostenbesparingen en formuleren andere adviezen met bijhorende cijfers. Deze ontvangt u in een offerte.

5). IMPLEMENTATIEPLAN

Indien de resultaten en offerte positief zijn is het implementatieplan de volgende stap: wanneer, waar, wie, wat, hoe wordt in een stappenplan uiteengezet. Alles natuurlijk in samenspraak.

6). START

Bij akkoord van het implementatieplan zal het proces en de samenwerking starten. Volgens afspraak stromen er (geleidelijk) uitzendkrachten in.

7). EVALUATIE EN BIJSTURING

Ervaring leert dat structurele evaluatie (in de begin fase) het hoogste rendement oplevert. Wat zijn de eventuele knelpunten, kloppen de verwachtingen, hoe hoog is de kwaliteit etc. Op basis van deze evaluaties draagt XL zorg voor een correcte bijsturing.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE: KOSTEN BESPAREN VIA POOLMANAGEMENT?

Wilt een gratis QUICKSCAN van uw organisatie en/of afdeling? Waar en hoe kunnen wij kosten besparen en/of slimmer of productiever werken? Plan dan geheel vrijvblijvend online een afspraak in. Wij komen dan gratis bij uw langs en offreren u de mogelijke kostenbesparing. Plan afspraak in.

Direct contact of meer informatie? Neem contact op met ons hoofdkantoor in Amsterdam via het nummer 020-7073939 of email de salesafdeling via sales@xl.nl


Tags: Werkwijze