Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

DETAVAST

Bij een Detavast constructie huurt een opdrachtgever in eerste instantie een uitzendkracht in met de intentie om, na een afgesproken termijn, de kandidaat kosteloos over te nemen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Detavast is (vooral in tijden van een krappe arbeidsmarkt) steeds meer in trek onder klanten van XL Studenten Uitzendbureau. Veel organisaties gebruiken deze werkwijze als een business case om studenten naar hun organisatie te trekken om hen vervolgens een eerste startersbaan aan te bieden (natuurlijk kiezen onze klanten de beste eruit). Als organisatie kom je zo niet alleen eerder onder de aandacht van deze interessante doelgroep, maar bespaar je hiermee ook nog eens hoge wervingskosten. Wat een fijn systeem hé?

In 2022 zijn er ruim 450 studenten ‘overgenomen’ door onze opdrachtgevers. Een prestatie waar wij met veel trots op terugkijken en ons doet streven naar nog meer succesvolle samenwerkingen!

VOORDELEN DETAVAST:

 Geen werkgeversrisico’s
 Verlengde proeftijd
 Talent eerder in de organisatie
 Extra toestroom aan potentiële starters
Kostenbesparing t.a.v. W&S bureaus of eigen werving
 Starters die al ingewerkt zijn
 Door eerst in te huren is er scholingsbudget vanuit XL Studenten Uitzendbureau


CONTACT

Neem contact op met ons kantoor in Amsterdam via het nummer 020-707 39 39 of leer hier verder over onze werkwijze om tot een gepaste dienstverlening te komen.