Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Freelance klussen als Beveiliger? Ga via XL Beveiliging op de vetste festivals en evenementen aan de slag!

Vacature Informatie

HEY JIJ DAAR!
Ben jij op zoek naar de vetste freelanceklussen in de beveiliging? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Via XL Beveiliging ga je werken op de gaafste festivals en evenementen van Nederland! Denk bijvoorbeeld aan concerten van nationale en internationale supersterren zoals Harry Styles, Coldplay en Bruce Springsteen, sportevenementen als de Formule 1 in Zandvoort en kickbox gala´s van Glory en festivals als Pinkpop, Lowlands, Awakenings, Zwarte Cross, Decibel, etc.

WAT GA JE DOEN?
Jij gaat er natuurlijk voor zorgen dat deze festivals en evenementen veilig verlopen. De precieze werkzaamheden verschillen per klus en zullen daarom ook erg uiteenlopend zijn.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Om als freelancer te kunnen werken, moet je ingeschreven staan bij de KvK en heb je een btw nummer. Daarnaast regelen we een grijze pas voor je op naam van XL Beveiliging en sluiten we een zzp-overeenkomst af. Uiteraard ben je ook in het bezit van een diploma in de beveiligingssector.

OVER ONS
XL Beveiliging is het jongste label van `De nieuwe lichting groep´ (DNL). En die naam zegt het al: wij zijn de nieuwe lichting. Wij doen het anders, met meer snelheid en betere kwaliteit. Onze focus ligt op het aanboren van nieuw talent, het aanbieden van een opleidingstraject waarna we een mooie baan garanderen binnen de veelzijdige beveiligingsbranche. Een baan waarin een gastgerichte instelling wordt gecombineerd met een scherp oog voor afwijkende situaties. Daarnaast bieden we klussen aan voor zzp´ers op o.a. festivals en evenementen.

AAN DE SLAG
Lijkt het jou leuk om samen met ons aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!


Je bent in bezit van een kvk nummer
Je bent in bezit van een btw nummer
Je bent een gediplomeerd beveiligerJe bepaalt zelf welke klussen je aanneemt
Je werkt op de vetste festivals en evenementen


Dat verschilt per klus

Regio

Array


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren