Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Wordt klantenservice medewerker voor een van de grootste mediabedrijf, 17,62 per uur!!

Vacature Informatie

Wat ga je doen?
Als commercieel klantenservicemedewerker voor dit mediabedrijf bied jij klanten de beste deals op abonnementen op diverse tijdschriften en kranten. Tegenover elke nieuwe deal staat een goede bonus voor jou! Daarnaast beantwoord je vragen van klanten; deze kunnen gaan over lopende abonnementen, facturen, bezorgingen, adreswijzigingen of opzeggingen.

Wat wij bieden:
Je komt te werken binnen een snel groeiend bedrijf, waar enorm veel aandacht wordt besteed aan jouw ontwikkeling. Daarom start je binnen de functie met een uitgebreide betaalde training waarin je alle kneepjes van het vak leert. Daarbovenop krijg je een topsalaris van €17,62 per uur, inclusief reiskostenvergoeding voor kantoordagen en een thuiswerkvergoeding. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag en kunnen flexibel zelf door jou worden ingedeeld. De locaties bevinden zich in Hoofddorp en Best en zijn goed te bereiken met het OV.

Wie wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een commerciële topper! Je bezit een vlotte babbel en voert je werk uit met een glimlach op je gezicht. Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 24 uur per week en hebt bij voorkeur ervaring in de klantenservice.

Solliciteren
Ben jij tussen de 3 en 5 dagen per week beschikbaar en heb jij enige ervaring in de klantenservice? Reageer snel!Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan
Parttime uren: 24-40 per week
Salaris: €17,62 per uur (incl.)


Rooster:
- Dagdienst
- Flexibele werkuren
- Ma-vr

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren