Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

15 tot 17 euro P/U! - Financieel administratief medewerker - omgeving Den Haag

Vacature Informatie

Wil jij waardevolle werkervaring opdoen als financieel administratief medewerker? Zoek je een uitdaging voor de lange termijn? Dan is dit de perfecte kans voor jou!

Als financieel administratief medewerker krijg je verschillende taken. Je helpt bij het maken van jaaroverzichten. Ook onderhoud je contact met klanten, ben je het aanspreekpunt voor de Belastingdienst en herken je adviesbehoeften bij klanten.

Wat deze functie extra speciaal maakt, is dat het geen tijdelijke uitdaging is, maar een kans voor de lange termijn. Hierdoor kun je jezelf echt ontwikkelen en een waardevol lid worden van het team. Je zult samenwerken met gedreven collega's die bijdragen aan een gezellige werksfeer, waardoor je elke dag met plezier naar je werk komt. Ook bieden ze goede doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. En het leukste van alles: regelmatig organiseren ze leuke bedrijfsuitjes om het teamgevoel te versterken!

De werklocatie is in Wateringen. Je krijgt de vrijheid om je werkdagen/uren in overleg te bespreken. Naast de waardevolle werkervaring en kansen om jezelf te ontwikkelen, krijg je een aantrekkelijk uurloon van €15 tot €17 per uur, afhankelijk van jouw ervaring! Jij als geschikte kandidaat beschikt over een afgeronde HBO opleiding en hebt bij voorkeur al wat ervaring in de financiële administratie. Daarnaast ben je voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en woon je in omgeving Den Haag.

Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging? Aarzel niet langer en reageer vandaag nog, of neem contact op met onze recruiter Fleur via 06- 34 55 20 24


Je bent beschikbaar voor 32-40 uur;
Je werkt nauwkeurig;
Je bent beschikbaar voor een langere periode.Een informele werksfeer met gezellige collega's!
Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;
De gezelligste bedrijfsuitjes;
Mooi uurloon!Verwerken van financiële administraties;
Je bent het aanspreekpunt van de Belastingdienst;
Je staat klanten te woord en adviseert wanneer nodig.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren