Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Verdien €18,00 P/U als klantenservice medewerker in Eindhoven!

Vacature Informatie

Onze klant betreft een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in vendor finance. Als dochteronderneming van een van de grootste banken, draait de cultuur binnen de organisatie om het verbinden en ondersteunen van mensen. Daarom biedt deze leasemaatschappij veel kansen voor zowel professionele als persoonlijke groei, waarbij jouw ontwikkeling voorop staat. Wil jij naast je studie goed verdienen en ook nog een waardevolle ervaring op doen en groeien binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan snel verder!


Je bent klantgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 Nauwkeurigheid en samenwerking zijn jouw sterke punten.
Minimaal een MBO niveau 4 werk- en denkniveau.
 Beschikbaarheid voor minimaal 24 uur per week. Een top salaris van €14 per uur, met de mogelijkheid om te groeien tot €18 per uur.
Inspirerende bedrijfscultuur met veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling, ondersteund door diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Een jong en dynamisch team met een fijne en informele werksfeer.
Werklocatie in het levendige centrum van Eindhoven.


Als Klantenservice Medewerker versterk je het team van een van de grootste leasemaatschappijen in Nederland. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en partners van het bedrijf. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het vriendelijk te woord staan van klanten, het registreren van verzoeken, het doorvoeren van wijzigingen binnen contracten en het doorverwijzen van nieuwe leads naar Sales voor verdere opvolging.

 

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren