Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan, dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Werken bij XL

De organisatie

XL is een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie. Opgericht in 2004 en uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. XL Studenten Uitzendbureau valt onder De Nieuwe Lichting groep. XL Studenten Uitzendbureau is het uitzendbureau voor mbo, hbo en wo studenten. Wij bemiddelen in bijbanen, tijdelijk werk, vakantiewerk en projecten. XL is de specialist in het werven en selecteren van jong talent op HBO niveau en hoger voor startfuncties, traineeships, stages, masterclasses en business courses. Van afgestudeerde high potentials tot young professionals. Daarbij hebben we onze eigen vacaturebanken: studentenvacature, zoekbijbaan, melon.works, startersbanen en stagemotor. Hierdoor zijn onze diensten voordeliger omdat wij kunnen werven waar de concurrentie dat niet kan.

Lees hier meer over onze historie. Bekijk hier enkele foto's voor een indruk van onze organisatie.

Waarom komen werken bij XL?

Plezier in je werk
Je komt terecht in een jonge informele organisatie. Je hebt een takenpakket met veel afwisseling, waardoor het werk interessant en uitdagend blijft. En het allerleukste aan werken bij XL? De collega’s natuurlijk! Bij XL weet iedereen van aanpakken, maar ook van een feestje bouwen wanneer er successen gevierd moeten worden! De sfeer op je werk bepaal je samen met je collega's op de vestiging. Als nieuwe medewerker zal je onderdeel uitmaken van een jong, dynamisch en ondernemend team. Professionaliteit en servicegerichtheid staan altijd centraal.Plezier naast je werk
XL zorgt ook regelmatig voor leuke activiteiten buiten werktijd. Een goede band met je collega's staat garant voor betere kwaliteit van werken. Zo is er bijna iedere vrijdag een borrel, per kwartaal een personeelsfeest, een kerstfeest en bij goede resultaten een jaarlijks MEGA uitje. Kortom, het is altijd gezellig bij XL!

Leren en doorgroei mogelijkheden
XL gelooft in interne doorgroei. Daarom heeft XL een interne vaste trainer die doorlopend trainingen geeft. De meeste nieuwe medewerkers starten als Planner / Recruiter. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werving, selectie, poolbeheer en relatiebeheer van je eigen portfolio aan opdrachtgevers. Indien je dit goed beheerd kan je doorgroeien naar bijvoorbeeld: Sales Recruiter, Assistent vestigingsmanager, Vestigingsmanager of regiomanager. Maar ook een staffunctie op het hoofdkantoor behoord tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld op de afdeling: marketing, sales, ICT of de back-office.

Vestigingen

XL Studenten Uitzendbureau is gevestigd in:
Amsterdam
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
Deze vestigingen zijn erg goed bereikbaar met OV of met de auto.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wegens enorme groei zoeken wij diverse nieuwe collega’s. Ben jij op zoek naar een startersbaan in Recruitment, Planning, Administratie of HR? Dan ben je bij XL aan het juiste adres! Wij bieden daarbij ook stages aan in de richting van HRM, Recruitment, Administratief en HR.

XL valt onder De Nieuwe Lichting groep. Wij hebben ook meerdere interne functies bij de Nieuwe Lichting groep. Bekijk de interne vacatures: www.denieuwelichting.nl


Tags: Vacatures | Werkwijze | Uitzendbureau