Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan, dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Waarom komen werken bij XL?

Wij geloven in:

Plezier in je werk

De sfeer op je werk bepaal je samen met je collega's op de vestiging. Als nieuwe medewerker zal je onderdeel uitmaken van een jong, dynamisch en ondernemend team. Professionaliteit en servicegerichtheid staan altijd centraal.

XL Studenten Uitzendbureau

Plezier naast je werk

XL zorgt ook regelmatig voor leuke activiteiten buiten werktijd. Een goede band met je collega's staat garant voor betere kwaliteit van werken. Zo is er bijna iedere vrijdag een borrel, per kwartaal een personeelsfeest, een kerstfeest en bij goede resultaten een jaarlijks MEGA uitje.

Leren en doorgroei mogelijkheden

XL gelooft in interne doorgroei. Daarom heeft XL een interne vaste trainer die doorlopend trainingen geeft. De meeste nieuwe medewerkers starten als Planner / Recruiter. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werving, selectie, poolbeheer en relatiebeheer van je eigen portfolio aan opdrachtgevers. Indien je dit goed beheerd kan je doorgroeien naar bijvoorbeeld: Sales Recruiter, Assistent vestigingsmanager, Vestigingsmanager of regiomanager. Maar ook een staffunctie op het hoofdkantoor behoord tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld op de afdeling: marketing, sales, ICT of de back-office.

Jonge, dynamische en groeiende organisatie

XL is een jonge, dynamische en groeiende organisatie. Opgericht in 2004 en uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt. Groei met ons mee! Lees hier meer over onze historie. Bekijk hier enkele foto's voor een indruk van onze organisatie.

Wat zeggen onze medewerkers

Onze cultuur wordt gekenmerkt als open, informeel, plat maar daadkrachtig en professioneel!

Werken bij XL?

Bekijk rechts onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.


Tags: Vacatures | Uitzendbureau