Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een
XL Studenten Uitzendbureau
300.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 870.000 MBO, HBO en WO studenten & starters.
xl-header

Veel Gestelde Vragen - Frequently Asked Questions

Ben je op zoek naar werk? Heb je problemen met het inloggen? Heb je vragen over je loonheffingskorting? Zie hieronder een overzicht van de veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met info@xl.nl of 020-7073939.

 

Werk

Wat voor werkaanbod heeft XL Studenten Uitzendbureau?

XL Studenten Uitzendbureau heeft een ruim aanbod van (bij)banen. Alle vacatures kun je terug vinden op de website: http://www.studentenvacature.nl.
De vacatures kun je selecteren op regio, sector, dienstverband en zoekwoorden. Hiernaast hebben we ook een overzicht met de Beste Bijbanen en het Beste Fulltime Tijdelijk werkaanbod.

Ik kan niet reageren op een vacature, wat moet ik doen? 

Onderaan onze vacature zie je een knop staan met Solliciteer direct. Om online te kunnen reageren op vacatures moet je ingelogd zijn. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan direct binnen twee minuten. Blijf je problemen houden? Mail dan naar melding@xl.nl. 

Waarom en hoe vul ik mijn beschikbaarheid in?

Nadat je ingeschreven bent kan je online je beschikbaarheid opgeven. De planning wordt wekelijks bijgewerkt en continu gebruikt voor leuke adhoc opdrachten. Geef het nu direct voor de komende 2 weken op. Zo vergroot je voor jezelf de kans op extra werkervaring en dus meer salaris!

Wat is een uitzendbevestiging?

Per uitzending ontvang jij in de vorm van een e-mail een uitzendbevestiging met alle details van de opdracht. Heb je één dag van tevoren nog geen bevestiging ontvangen van de dienst? Bel dan naar het telefoonnummer van je vestiging. Wij rekenen op jou dus je mag ook op ons rekenen!

Werkafspraken

Per opdrachtgever kunnen er andere werkafspraken gelden. De werkafspraken staan in de uitzendbevestiging die je per mail ontvangt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen XL. 

Ik ontvang geen mailtjes meer, wat is er gebeurd?

Als je geen mailtjes meer ontvangt kan het zijn dat jouw profiel op inactief is gezet. Dit kan onder andere komen doordat jij een lange periode niet hebt gewerkt. Neem hierover contact op met jouw contactpersoon binnen XL. 

 

Werkbrieven

Wat is de functie van de werkbrieven?

Je hebt voor iedere opdracht een werkbrief nodig, tenzij anders aangegeven. Werkbrieven kan je downloaden via je persoonlijke pagina op www.studentenvacature.nl ( mijn downloads). Vul de werkbrief in en laat deze ondertekenen door de opdrachtgever waar je werkt. Wij dienen jouw ingevulde werkbrief duidelijk leesbaar binnen te hebben (via de post, mail, foto, scan, fax) vóór maandag 12:00 uur om deze nog dezelfde week uit te kunnen betalen. Ontvangen wij je werkbrief na maandag 12:00 uur dan zal de uitbetaling een week later zijn. 

Waar vind ik een werkbriefje?

Werkbrieven kan je downloaden via je persoonlijke pagina op www.studentenvacature.nl (mijn downloads). Daarnaast worden deze vaak mee gestuurd in je uitzendbevestiging. 

Mijn werkbriefje is niet ondertekend, wat moet ik doen?

Indien je werkbriefje niet is ondertekend nadat je een dienst hebt gedraaid kun je deze eventueel de volgende keer dat je werkt laten ondertekenen. Mocht je voor een eenmalige klus gewerkt hebben, dan kun je je gewerkte uren doorsturen naar jouw contactpersoon binnen XL. Hij of zij zal jouw uren dan akkoord vragen bij de opdrachtgever. Let wel op dat hier extra tijd overheen kan gaan. 

 

Salaris

Wat is loonbelasting?

(Bijna) iedereen in Nederland betaald loonbelasting. De hoeveelheid loonbelasting die jij betaald hangt af van jouw persoonlijke omstandigheid. Kijk voor meer informatie over loonbelasting op hier.

Vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuim?

Met elke dienst die je werkt, bouw je vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuim op. Het overzicht hiervan kun je terug vinden op je salarisspecificatie die je wekelijks in je mail ontvangt. Je vakantiegeld wordt automatisch uitbetaald als jij zes weken niet hebt gewerkt. Je vakantiedagen en kort verzuim kun je uit laten betalen wanneer je wilt. Hiervoor stuur je enkel een mailtje naar jouw contactpersoon en hij of zij zal dit in orde maken bij de eerst volgende uitbetaling. 

Wat is het minimumloon?

Het minimumloon verschilt per branche / CAO en leeftijd. Voor meer informatie klik hier.

Wanneer krijg ik mijn salaris uitbetaald?

Indien jij je werkbrief voor maandag 12:00 uur hebt ingeleverd ontvang jij donderdag of vrijdag jouw salaris op het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Waar vind ik mijn loonstrook?

Je loonstrook wordt wekelijks naar je gemaild. Heb je vragen over je loonstrook? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen XL. 

Uitleg over de loonstrook?

Heb je vragen over je loonstrook? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen XL. 

 

Registratie

Inschrijven

Inschrijven als werkzoekende is heel gemakkelijk, en dit heb je al geregeld binnen twee minuten. Klik hier om je in te schrijven. 

Wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten kun je via deze link je wachtwoord opnieuw aanvragen. Vul je e-mailadres in en je ontvangt je wachtwoord binnen enkele minuten in je mailbox. 

Wat is de functie van mijn persoonlijke pagina?

Vanaf deze pagina kun je je hele carrière managen! In het bovenste blok staan je persoonsgegevens en kun je je CV als document uploaden, bijvoorbeeld in het .doc formaat van MS Word. In het Acties blok staan de belangrijkste onderdelen van je persoonlijke pagina.

Tenslote vind je hieronder alle vacatures die het beste matchen met jouw profiel (de door jou ingevoerde gegevens tijdens je inschrijving). Wijzig je profiel om meer vacatures te laten matchen met jouw profiel of klik op "Zoek vacatures" om zelf te zoeken.

Uitschrijven

Het is mogelijk om je af te melden voor de mailings of om je werkstatus aan te passen.
Hierbij blijft je profiel behouden en kun je, wanneer je weer opzoek bent naar een baan, eenvoudig
je werkstatus actief zetten. Wil je geen gebruik meer maken van onze diensten dan is het ook mogelijk je profiel volledig te verwijderen uit ons bestand. Je kunt altijd weer een nieuw profiel aanmaken wanneer je weer opzoek bent naar een baan. Het veranderen van je profielstatus of het verwijderen van je profiel kan op de volgende pagina: Profiel status.

LET OP: verwijderen van je profiel is niet mogelijk als je ook ingeschreven staat bij een van onze vestigingen.

 

Algemeen

Ik ben geen student, mag ik dan wel werken bij jullie? 

Ondanks dat het woord ‘student’ in de naam van ons bedrijf zit zijn wij niet enkel een uitzendbureau voor studenten. Wel sluiten onze vacatures vaak het beste aan met de doelgroep studenten of starters in verband met verantwoordelijkheden, functies en werktijden. Maar iedereen is zeer welkom om te komen solliciteren. 

Wat doet XL Studenten Uitzendbureau?

XL Studenten Uitzendbureau bemiddelt tussen werkgevers en studenten en starters met een MBO, HBO of WO opleiding. Bij XL Studenten Uitzendbureau kan je terecht voor bijbanen, vakantiewerk, stages en afstudeeropdrachten.

Wat is het verschil tussen een studenten uitzendbureau en een regulier uitzendbureau? 

XL Studenten Uitzendbureau en een regulier uitzendbureau zijn beiden uitzendbureaus. Het verschil tussen een regulier en XL Studenten Uitzendbureau is dat XL Studenten Uitzendbureau zich specifiek op de doelgroep studenten en starters richt. Een regulier uitzendbureau is voor bestemd voor een breder publiek.
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Schrijf je dan direct in op www.studentenvacature.nl .

Kost het geld om via XL Studenten Uitzendbureau aan de slag te gaan? 

Nee, voor jou is XL Studenten Uitzendbureau gratis. Sterker nog, als je aan de slag gaat, verdien je juist geld.

 

Social Media

Facebook

Klik hier voor onze Facebook pagina.

LinkedIn

Klik hier voor onze LinkedIn pagina.

Twitter

Klik hier voor ons Twitter account XL Studenten Uitzendbureau
Klik hier voor ons Twitter account Amsterdam.
Klik hier voor ons Twitter account Rotterdam.
Klik hier voor ons Twitter account Utrecht.

 

Contact

Contact gegevens XL Studenten Uitzendbureau

Het hoofdkantoor van XL Studenten Uitzendbureau is gevestigd in Amsterdam aan de Radarweg. 

XL Studenten Uitzendbureau
Radarweg 539
1043NZ Amsterdam

Telefoonnummer: 020-7073939
Fax: 020-7073940

E-mailadres: info@xluitzendbureau.nl

Openingstijden

Wij zijn elke doordeweekse dag geopend van 07:00uur tot 19:00uur. Op zaterdag en zondag zijn wij geopend van 08:30uur tot 17:30uur. Wij werken enkel op afspraak. 

Hoe kan ik XL bereiken?

Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch te bereiken van 07:00uur tot 19:00uur. Op zaterdag en zondag zijn wij bereikbaar van 08:30uur tot 17:30uur. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@xluitzendbureau.nl of neem contact op met één van onze vestigingen.  

Social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
© 2017 - XL Studenten Uitzendbureau - made with by ICREATOR