Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Een vacature plaatsen als werkgever

Wat gebeurt er nadat u een vacature heeft aangemeld bij XL? Wat zijn de volgende stappen en de daarbij behorende tijdslijn? Wij hebben het verwerkt in 6 duidelijke stappen. Dit kunt u verwachten.

Stappenplan: van vacature tot nieuwe werknemer

1. Vacature plaatsen

De eerste stap is het plaatsen van de vacature. U vult eenvoudigweg uw gegevens in en upload de betreffende vacature bij voorkeur in word-formaat.

2. Telefonisch contact

Een van onze medewerkers neemt binnen 1 werkdag contact met u op. Dit ter bevestiging dat de vacature in behandeling is genomen en om de betreffende vacature nogmaals door te nemen.

3. Offerte

Op basis van uw wensen, eisen, duur, aantal flexwerkers etc. maken wij een offerte op maat. U ontvangt de offerte dezelfde dag nog per email.

4. Kandidaten worden voorgesteld

Na akkoord op de offerte gaan wij direct aan de slag. Bij specifieke vacatures: verzorgen wij de gehele werving & selectie en stellen de beste kandidaten aan u voor a.d.h.v. profielschets en CV. Bij simpele vacatures: verzorgen wij de gehele werving & selectie en bespreken wij telefonisch de geselecteerde kandidaten.

5. Sollicitatiegesprek

Indien de kandidaat(en) positief zijn o.b.v. het profielschets en CV plannen wij in samenspraak met u een persoonlijke afspraak in. Het sollicitatiegesprek. Vooraf aan het gesprek informeren wij de kandidaat(en) natuurlijk uitgebreid over uw bedrijf, de werkzaamheden/taken/verantwoordelijkheden, het project, de contactpersonen, de cultuur, huisregels etc.

6. Uw vacature is vervuld

Indien het sollicitatiegesprek positief is neemt u zelf direct de kandidaat aan of laat dit aan ons over. Indien er meerdere sollicitatiegespreken nodig zijn kan dit natuurlijk in overleg worden toegevoegd. Uw nieuwe werknemer gaat bij u aan de slag.


Tags: Werkwijze