Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Leuke bijbaan als cateringmedewerker in Zwolle, met een hoog uurloon van 14.07 euro per uur!😃

Vacature Informatie

Wij hebben de perfecte bijbaan voor jou beschikbaar! Namelijk als cateringmedewerker in de personeelskantine van een gezellige organisatie. Ook kun jij hier met jouw vrienden aan de slag! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder! ➡️

Wat ga jij doen?
In deze functie ben jij 's avonds het gezicht van de personeelskantine van een leuke organisatie in Zwolle. Medewerkers kunnen bij jou een lekker broodje of drankje komen halen. Tevens zorg jij voor de voorbereiding van de maaltijden. Het kan ook zijn dat je in de spoelkeuken staat, zodat er weer schone borden en servies klaarstaan voor de volgende. Uiteraard moeten de producten worden afgerekend, zo kun jij ook op een avond kassa staan. Een leuke functie, waarbij je samen met andere collega´s een gezellige avond maakt!

Jouw werktijden zijn van 18:00 tot 21:00 uur en je kunt hier van maandag tot en met vrijdag aan de slag. Daarnaast verdien jij een uurloon van 11,81 euro per uur, ongeacht je leeftijd. Ook spaar je bij elk gewerkt uur 19,15 procent aan reserveringen op. Inclusief reserveringen verdien je 14,07 euro per uur. Maar dat is nog niet alles, je ontvangt ook een eindejaarsuitkering van 8,33 procent!

Voordelen:
✅ Een goed uurloon van 14,07 euro per uur inclusief 19,15 procent aan vakantiegeld en vakantiedagen;
✅ Eindejaarsuitkering van 8,33 procent;
✅ Wekelijkse uitbetaling;
✅ Een leuk en gezellig team;
✅ Werken met jouw vrienden;
✅ Afwisselende werkzaamheden;
✅ Flexibele (bij)baan voor in de avond.

Over het bedrijf:
Je komt te werken bij een organisatie voor vrachtwagenonderdelen gevestigd in Zwolle. Jouw werkplek wordt de gezellige personeelskantine. Hier heerst een leuke sfeer en iedereen heeft het er naar zijn zin! Daarnaast is de opdrachtgever flexibel in het inplannen van jouw diensten. In overleg kun je deze dus goed combineren met jouw studie.

Wie zoeken wij:
Voor deze functie ben jij enthousiast ingesteld en vind je het leuk om klantgericht bezig te zijn. Jij houdt van verschillende werkzaamheden en bent minimaal 1 à 2 avonden per week flexibel beschikbaar.

Solliciteren?
Wil jij graag voor deze functie aan de slag of heb je nog vragen? Bel of app mij via 0683144719 of 038-7200701. We zien jouw reactie graag tegemoet!


Enthousiast!
Klantgericht;
1 avond per week beschikbaar, bij voorkeur de vrijdagavond.Een goed uurloon van 14,07 euro per uur inclusief 19,15 procent aan vakantiegeld en vakantiedagen;
Eindejaarsuitkering van 8,33 procent;
Wekelijkse uitbetaling;
Een leuk en gezellig team;
Werken met jouw vrienden;
 Afwisselende werkzaamheden;
Flexibele (bij)baan voor in de avond.Eten voorbereiden en serveren;
Kassawerkzaamheden;
Zorgen voor schone borden en service;
Bezoekers ontvangen.

Regio

Zwolle


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren