Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Receptioniste gezocht bij een school gezocht in regio Amersfoort!

Vacature Informatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek je een leuke bijbaan waarin je flexibel kunt werken en waarbij je jezelf kunt ontwikkelen? Dan hebben we de perfecte baan voor jou!

Je gaat aan de slag als receptionist(e) bij het ROC in Amersfoort. Als receptionist(e) ben jij het eerste aanspreekpunt voor leerlingen, collega's en bezoekers zodra ze de school binnenkomen. Je beantwoordt vragen zowel telefonisch als persoonlijk. Daarnaast voer je administratieve taken uit en ontvang je gasten. Het werk is afwisselend en dynamisch.

Je zult werken op de locatie in Utrecht, die uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar en verdient een aantrekkelijk uurloon van €14,-. Bovendien ontvang je nog eens 19,15 procent aan reserveringen.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct of neem contact op met onze recruiter Boris 06 42738267.
Minimaal mbo werk- en denkniveau;
Je bent flexibel inzetbaar;
Je kan snel schakelen, pakt graag zaken actief op en je werkt nauwkeurig;Wekelijkse uitbetaling;
Een uurloon van 14,00 euro;
19,15 procent aan reserveringen(vakantiegeld en vakantie uren);Je ontvangt bezoekers, informeert ze en verwijst ze indien nodig door;
Inkomende telefoon afhandelen;
Diverse administratieve werkzaamheden.
Inkomende en uitgaande post verwerken;

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren