Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
WELKOM
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING
Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Receptioniste gezocht voor een onderwijsinstelling in regio Utrecht !

Vacature Informatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek je een leuke bijbaan waarin je flexibel kunt werken en waarbij je jezelf kunt ontwikkelen? Dan hebben we de perfecte baan voor jou!

In deze functie ga je aan de slag als receptionist(e) bij een onderwijsinstelling in Utrecht. Als receptionist(e) ben jij het eerste aanspreekpunt voor leerlingen, collega's en bezoekers zodra ze de school binnenkomen. Je beantwoordt vragen zowel telefonisch als persoonlijk. Daarnaast voer je administratieve taken uit en ontvang je gasten. Het werk is dynamisch en afwisselend.

Je zult werken op de locatie in Utrecht, die uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar en verdient een aantrekkelijk uurloon van €14,-. Bovendien ontvang je nog eens 19,15 procent aan reserveringen. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct of neem contact op met onze recruiter Boris 06 42738267.

Minimaal mbo werk- en denkniveau
Je bent flexibel inzetbaar
Je kan snel schakelen, pakt graag zaken actief op en je werkt nauwkeurigWekelijkse uitbetaling
Een uurloon van 14,00 euro
19,15 procent aan reserveringen(vakantiegeld en vakantie uren)Je ontvangt bezoekers, informeert ze en verwijst ze indien nodig door
Inkomende telefonie afhandelen
Diverse administratieve werkzaamheden
Inkomende en uitgaande post verwerken

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren