Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Start met werken als service coördinator bij een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en een goed uurloon van 17,87 euro!💥

Vacature Informatie

Ben jij klaar met jouw studie of heb je een tussenjaar en wil je ervaring opdoen binnen een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden? Dan hebben wij een leuke functie voor jou beschikbaar!

Wat ga jij doen?
Voor een glasvezelnetwerkbedrijf in Bunnik zijn wij op zoek naar een servicecoördinator. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor klanten, bedrijven en woningcorporaties. Jij gaat ze helpen bij vragen die betrekking hebben op internetverbindingen, aanmeldingen en de planning van monteurs. Een functie waar je lekker zelfstandig mee aan de slag gaat. Zo zal jij ook jouw eigen klantenmap beheren en tickets (meldingen) afhandelen. Een melding kan bijvoorbeeld schade aan een kabel in de woonstraat zijn. Aan jou de taak om deze melding op te pakken en te zorgen dat de schades worden opgelost. Je hebt hierbij veelvuldig contact met aannemers en monteurs. De functie is per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur, voor de lange termijn! Jouw uurloon wordt 15 euro per uur. Hier bovenop spaar je per uur 19,15 procent aan reserveringen, waarmee je uitkomt op een uurloon van 17,87!

Voordelen:
✅ Jouw uurloon bij deze functie wordt 17,87 euro inclusief 19,15% aan vakantiegeld en vakantiedagen.
✅ Elke week betalen wij jouw loon uit op donderdag of vrijdag.
✅ Een functie voor de lange termijn, waarin je kunt doorgroeien.
✅ Reiskostenvergoeding indien nodig.
✅ Dagelijks verzorgde heerlijke lunch.
✅ Werken binnen een jong en enthousiast team.

Over het bedrijf:
Je komt te werken bij een organisatie die zich richt op het installeren van glasvezelnetwerken. Het kantoor is gevestigd in Bunnik en makkelijk te bereiken met het OV. Ook is er parkeergelegenheid aanwezig. Bij binnenkomst word je met open armen ontvangen en staat de koffie/thee al voor je klaar! Het kantoor is recent ingericht, groot en open. Ook is er een gezellige gemeenschappelijke ruimte aanwezig, waar er iedere middag een heerlijke lunch klaarstaat. Naast het werken is er ook voldoende tijd voor een praatje of een potje tafelvoetbal!

Wie zoeken wij?
Voor deze functie is het vooral belangrijk dat jij enthousiast bent en innovatief. Omdat het een groeiende organisatie betreft, wordt jouw input zeker gewaardeerd. Hiernaast ben jij klantgericht en denk je in oplossingen. Ook kun je jouw eigen planning maken en prioriteiten stellen.

Solliciteren?
Denk jij: 'Deze functie is precies waar ik naar op zoek ben!' Zoek dan niet verder, maar bel naar 038 720 0701 of stuur een berichtje naar 06-83313091. Tot snel!


MBO + werk- en denkniveau;
Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
Positief ingesteld, leergierig, inlevingsvermogen;
Jij kan jouw eigen planning maken en prioriteiten stellen;
Je bent klantgericht en helpt anderen graag.Jouw uurloon bij deze functie wordt 17,87 euro inclusief 19,15% aan vakantiegeld en vakantiedagen;
Elke week betalen wij jouw loon uit op donderdag of vrijdag;
Een functie voor de lange termijn, waarin je kunt doorgroeien;
Reiskostenvergoeding indien nodig;
Dagelijks verzorgde heerlijke lunch;
Werken binnen een jong en enthousiast team.Eerste contactpersoon voor bewoners, woningcorporaties en VvE´s;
Beantwoorden van vragen over werkzaamheden, planningen en eventuele schademeldingen;
Meedenken en werken aan interne verbeteracties en procesverbeteringen;
Behandelen van de openstaande tickets.

Regio

Zwolle


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren