Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Keuringsarts fulltime/parttime regio Rotterdam

Vacature Informatie

Ben je als basisarts op zoek naar een baan buiten het ziekenhuis en heb je affiniteit met preventieve zorg? Ga aan de slag als keuringsarts, wij hebben de ideale werkplek voor jou!

Je ziet gezonde mensen, die vooraf een afspraak hebben gemaakt. Deze mensen kunnen uit eigen beweging een afspraak maken of doen dit op verzoek van een verzekeraar of werkgever. Je zult vraagstukken krijgen waarbij enige ervaring met bedrijfsgeneeskunde handig zal zijn. Je werkt op onze vestiging in Rotterdam en daarnaast komt het voor dat je keuringen bij de opdrachtgevers in de regio zelf verricht.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een organisatie met vakmensen die elkaar aanvullen en die bevlogen en trots hun werk doen. De dienstverleningbestaat ui t het uitvoeren van preventief medische onderzoeken, beroepskeuringen en vaccinaties. Jaarlijks worden meer dan veertigduizend medische onderzoeken verricht. Vanuit hun hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen zij elfkeurings- en kenniscentra die verspreid zijn door heel Nederland. Zo kunnen zij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging in de buurt.
We zijn op zoek naar een verbinder, iemand die vertrouwen uitstraalt en zich betrokken wil voelen bij de organisatie!
Je bent in het bezit van een BIG-registratie als arts en hebt interesse in de bedrijfsgeneeskunde. Daarnaast ben jij iemand die keuzes durft te maken, van aanpakken weet en verder kijkt naar het grotere plaatje.
Kwalitatieve dienstverlening, werken in een team en klantvriendelijkheid staan bij jou centraal.
Het is belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst (mondeling en schriftelijk).
Je bent handig met digitale registratiesystemen en kunt snel schakelen tussen verschillen soorten keuringen en werkzaamheden.
Het is belangrijk om een vriendelijke en representatieve uitstraling te hebben. In deze functie werk je zowel zelfstandig als in een team.
Het is van belang dat je bereid bent om te reizen omdat werkzaamheden soms ook op andere locaties kunnen plaatsvinden.
Een achtergrond in de bedrijfsgeneeskunde is een pré, maar niet verplicht. Het belangrijkste is dat jij energie krijgt van het werken in de preventieve gezondheidszorg, want dat ga je doen. Wij zorgen ervoor dat je voldoende begeleiding krijgt en ingewerkt wordt.Vrijheid en zelfstandigheid;
Goed salaris binnen de range van € 4000,- en € 6500,- op basis van een 40-urige werkweek. (Inschaling vindt plaats basis van ervaring);
Ongemaximeerde reiskostenvergoeding á €0,27 cent per km óf volledig ov-vergoeding;
Een uitdagende functie voor 24 tot 40 uur;
26 vakantiedagen + 5 ADV dagen;
Mogelijkheden tot het volgen van cursussen voor het uitvoeren van medische keuringen.
Daarnaast zijn er mogelijkheden zijn om door te groeien tot stafarts, een meer adviserende, aansturende en eindverantwoordelijke ro
Er zijn ook mogelijkheden om als zzp'er aan de slag te gaan bij deze opdrachtgever


Je voert veel verschillende handelingen uit, zoals verzekerings- en beroepskeuringen, medische onderzoeken en (reis)vaccinaties. Een flexibele instelling en het oplossingen denken is daarbij van belang. Bovendien heb je een belangrijke preventieve signaleringsrol.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren