Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Deeltijd financieel administratief medewerker in Amsterdam

Vacature Informatie

Heb je altijd al een fascinatie gehad voor de financiële wereld en ben je bedreven in klantgerichtheid? Dan is dit jouw kans!

Wij zijn op zoek naar een financieel administratief tovenaar. Als onderdeel van ons team zul je betrokken zijn bij het betoveren van financiële administratie. Je taken omvatten het nauwkeurig boeken van facturen, het creëren van facturen en het oplossen van betalingsachterstanden. Heb je nog geen ervaring met de programma's zoals Rems, Twinq en Office? Geen zorgen! We zijn er om je de geheimen te onthullen en je de kneepjes van het vak te leren.

Je zult werken bij een prestigieus vastgoedbeheerbedrijf in het betoverende Amsterdam. Voor deze magische rol kun je rekenen op een salaris van €12,70 tot €16,61 per uur, met daarbovenop nog reserveringen zoals vakantiegeld en vakantiedagen. Belangrijk is dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent om je magische krachten in te zetten.

Wij zijn hét vastgoedbeheer bedrijf van Amsterdam, gespecialiseerd in het beheren van vastgoedportefeuilles. Ons team groeit en we hebben een plek vrij voor een financieel administratief medewerker met passie voor cijfers en vastgoed.

Ben je klaar om je talenten in de financiële wereld te laten schitteren? Aarzel dan niet en solliciteer nu, of neem contact op via 020-7073939!Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
Je hebt basiskennis van boekhouden.
Je woont in Amsterdam of omgeving.
Heb je al ervaring met Twinq, Rems en Office? Dan heb je een streepje voor, maar dit is niet verplicht.Een verleidelijk salaris, variërend van €12,70 tot €16,61 per uur (exclusief extra's).
Wekelijkse salarisuitbetaling om jouw financiën op koers te houden.
Een plek waar jouw inzet en toewijding echt worden gewaardeerd.
Reiskostenvergoeding om jouw reizen comfortabeler te makenHet vakkundig verwerken van facturen.
Het opstellen en versturen van facturen.
Het zorgvuldig beheren van openstaande betalingen.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren