Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

15,36 per uur als administratief medewerker omgeving Den Haag - 16 uur

Vacature Informatie

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Wil jij deel uitmaken van een brancheorganisatie die dé motor is achter de bouw- en transportsector? Lees dan verder, want wij hebben de perfecte vacature voor jou!

Als administratief medewerker in Leidschendam speel jij een essentiële rol in het ondersteunen van buitendienstmedewerkers. Je zal verantwoordelijk zijn voor het digitale vastleggen van steekproeven die zij uitvoeren bij bedrijven. Hierdoor zorg je ervoor dat de machines en transportmaterieel van deze bedrijven optimaal blijven functioneren en veilig zijn voor gebruik. Daarnaast zal je ook telefoontjes plegen om afspraken in te plannen voor het controleren van deze machines, wat van belang is voor de bedrijven en hun klanten.

Deze functie biedt niet alleen jou de kans om jezelf te ontwikkelen, maar heeft ook een aantal andere voordelen. Zo krijg je een geweldig salaris van 15,36 euro per uur. Hier bouw je ook nog eens 19,15 procent aan reserveringen op (vakantiegeld/dagen) zo kom je uiteindelijk op een uurloon van 18,30 euro per uur! De werklocatie is in Leidschendam en de werktijden zijn van 8:30 tot 17:00.

Wat deze functie zo flexibel maakt is dat jij zelf bepaalt welke dagen jij werkt! De ideale kandidaat voor deze top functie is 16 uur per week beschikbaar en is computervaardig.
Sluit deze functie helemaal aan op jouw wensen en wil je gelijk aan de slag? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct of neem contact op met onze recruiter Fleur op 06- 34 55 20 24
Computervaardig;
MBO werk- en denkniveau;
Direct beschikbaar voor 16 uur in de week.Een uitstekend salaris van 15,36 per uur;
Reserveringen van 19,15 procent, waarbij dus uitkomt op de E18,30 per uur!
Wekelijkste uitbetaling;
Doorgroeimogelijkheden.Digitaal vastleggen van steekproeven;
Telefoontjes plegen;
Afspraken inplannen.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren