Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Tijdelijk administratief medewerker bij een bekend automerk in regio Utrecht!

Vacature Informatie

Ben jij op zoek naar een tijdelijke administratieve baan? Wil jij wel werken bij een bekend automerk en een uurloon verdienen van E14,42 per uur? Lees verder!

Als administratief medewerker speel je een cruciale rol in het team. Je zult betrokken zijn bij diverse taken, zoals het verwerken van basisadministratie, het bijhouden van facturatie, het versturen van APK brieven voor technische doeleinden, het beheren van de technische mailbox en het verzenden van tenaamstellingscodes naar klanten.

Je gaat aan de slag bij een sterke speler op de automotive lease- en financieringsmarkt. Zij bieden lease-, financierings- en verzekeringsproducten aan. Het bedrijf stopt veel aandacht in haar medewerkers, zo zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een dynamische en uitdagende werkomgeving met leuke en hardwerkende collega's.

De werklocatie is in Utrecht. Je krijgt een geweldig salaris van 14,43 euro per uur. Hier bouw je ook nog eens 19,15 procent aan reserveringen op (vakantiegeld/dagen) De werklocatie is in Nieuwegein en de werktijden zijn van 9 tot 5 uur. De ideale kandidaat voor deze top functie is minimaal 20 uur per week beschikbaar en flexibel inzetbaar tot het einde van het jaar.

Word jij enthousiast van deze leuke uitdaging waarin je goed kan verdienen en doorgroeien? Reageer dan direct! Of neem contact op met onze recruiter Babet 0683144719Flexibel inzetbaar tot het einde van het jaar;
Minimaal 20 uur per week beschikbaar.
Woonachtig in de regio van Nieuwegein;Een uitstekend salaris van 14,43 per uur;
Reserveringen van 19,15 procent;
Wekelijkste uitbetaling;
Doorgroeimogelijkheden.Diverse administratieve taken;
Het bijhouden van facturatie in Miles;
Het versturen van APK brieven;
Het beheren van de technische mailbox;
Verzenden van tenaamstellingscodes naar klanten.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren