Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

ICT klantbeheer in Amsterdam

Vacature Informatie

Ben je er klaar voor om je enthousiasme voor technologie te verenigen met je passie voor klantinteractie? Lees dan snel verder!

In deze functie verzorg je dagelijkse en wekelijkse data-analyses met betrekking tot de deelname van individuele panelleden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het identificeren en oplossen van eenvoudige technische problemen. Samen met je team werk je aan het opzetten, uitvoeren en verbeteren van werkprocessen.

Bij ons kun je rekenen op aantrekkelijke voordelen, waaronder een uurloon dat afhankelijk is van je leeftijd en werkervaring. Bovendien bieden we een reiskostenvergoeding aan en geven we je de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, wat zorgt voor flexibiliteit in je werk. Belangrijk is dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent.

Het bedrijf houdt zich bezig met marktonderzoekbureaus met meerdere vestigingen in meer dan 90 verschillende landen, en we zijn gevestigd in Amsterdam.

Als jij gelooft dat klanttevredenheid de sleutel tot succes is en je staat te popelen om je vaardigheden toe te passen? Aarzel dan niet en reageer direct, of neem contact op via 020-7073939!Je bent flexibel, namelijk minimaal 24 uur per week beschikbaar.
Je woont in de omgeving van Amsterdam.
Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en ervaring in ICT.Wekelijkse salarisbetaling: Je ontvangt je salaris wekelijks, zodat je snel kunt genieten van je verdiensten.
Werk flexibel vanuit huis, indien gewenst.
Kansen om waardevolle werkervaring op te doen.
Een leerrijke werkomgeving.Het uitvoeren van dagelijkse en wekelijkse data-analyses met betrekking tot de deelname van individuele panelleden.
Het opsporen en oplossen van eenvoudige technische problemen.
Samenwerken met je team om werkprocessen te ontwikkelen, uit te voeren en te verbeteren.
Het opstellen en aanpassen van standaardberichten voor de panelleden.
De verantwoordelijkheid dragen voor het genereren en monitoren van periodieke rapportages.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren