Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
WELKOM
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING
Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Technisch medewerker weekenden regio Amersfoort

Vacature Informatie

Ben jij technisch aangelegd en ben jij in de weekenden beschikbaar? Dan heb ik de perfecte vacature voor jou! Lees snel verder!

Als technisch medewerker stuur jij de robots aan, zodat zij het werk goed kunnen uitvoeren! Samen met jouw team en met de robots, maken jullie onderdelen van auto´s. Denk hierbij aan deuren en motorkappen bijvoorbeeld. Jij zorgt dat alles klaarligt, zodat de robots aan de gang kunnen gaan. Denk hierbij aan het klaarleggen van de schroeven. Loopt er iets niet, dan zorg jij dat het wordt opgelost! Een afwisselende functie, waarbij je veel ziet van de nieuwe technologie. Er is dus ook heel veel te leren binnen deze leuke functie!

Jij werkt voor een wereldwijd, toonaangevend technologie concern. De opdrachtgever zit gevestigd in Bunschoten-Spakenburg en is goed te bereiken met zowel de auto, als met het OV. Vanuit Amersfoort ben je 15 minuten onderweg met de auto en 20 minuten met het OV naar de werklocatie.

Jij werkt in het weekend, van vrijdag 23:00 tot zaterdag 07:00 uur, zaterdag 07:00 tot 15:00 uur, of 15:00 uur, tot 23:00 uur. Per weekend verschilt het welke tijd jij werkt. Samen met de pool, zorgen wij ervoor dat elke dienst gevuld is. Jij verdient 15,79 euro per uur, exclusief 19,15 procent aan vakantiedagen en vakantiegeld. Werk je van vrijdag 23:00 uur tot zaterdag 07:00 uur? Dan krijg je een toeslag van 14,20 procent. Al met al loopt het dus lekker op!

Klinkt deze vacature als perfect voor jou? Reageer dan direct door te bellen naar 030 744 0500 en vraag naar Maud! Of reageer op de vacature, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


Beschikbaar op de zaterdagen;
Technisch aangelegd;
Minimaal 6 maanden beschikbaar;
Woonachtig in regio Amersfoort / Bunschoten-Spakenburg.Mega hoog uurloon;
Wekelijkse uitbetaling;
19,15 procent aan vakantiedagen en vakantiegeld;
Reiskosten;
Werken met vrienden;
Werken in een mega vet bedrijf;
Ervaring;Materialen klaarleggen voor de robots;
Zorgen dat de robot naar behoren werkt;
Zorgen dat de auto netjes word gefabriceert;
Voorbereidend werk voor de robots;
Proces bewaken;
Laatste controle van de robot.

Regio

Utrecht


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren