Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Startersbaan: Maatschappelijk medewerker | Amsterdam | €2500 tot €2750 p/m!

Vacature Informatie

Ben jij een gedreven en maatschappelijk betrokken professional op zoek naar een veelzijdige uitdaging in omgeving Amsterdam? Dan hebben we de startersbaan voor jou als projectcoördinator! Lees snel verder:Om in aanmerking te komen voor deze startersfunctie vragen wij een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Social Work of iets vergelijkbaars. Ook beschik je over relevante ervaring in de zorg en/of het onderwijs. Daarnaast is jouw interesse voor maatschappelijke betrokkenheid voor ons van groot belang. Als jij klaar bent om je passie voor maatschappelijke vraagstukken in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen in een betrokken en inspirerende werkomgeving, solliciteer dan direct en ga aan de slag als junior adviseur!

Met deze toffe startersbaan ga je een top uurloon van €15 verdienen (of meer op basis van ervaring). De functie is voor 32 tot 40 uur per week en de werktijden zijn tussen 08:30 en 17:30 uur, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Deze gave opdrachtgever biedt een goed inwerktraject en uitstekende begeleiding om jouw talenten verder te ontwikkelen. De startdatum is per direct en reiskosten worden volledig vergoed.

Deze functie biedt jou onwijs veel voordelen; een mooie startersfunctie die een uitstekende toevoeging aan je CV  zal zijn, de mogelijkheid om je carrière te starten bij een adviesbureau dat bekend staat om zijn professionele uitstraling en werkwijze, een hecht en gezellig team, een geweldig startsalaris, een goede prestatiebonusregeling en een gevarieerd takenpakket.

Als junior adviseur bij een adviesbureau in Amsterdam zul je een dynamische rol gaan vervullen. De ene helft van de week zul je projecten coördineren waarbij je mensen met een achterstand tot de maatschappij helpt om weer volwaardig deel te nemen aan de samenleving. De andere helft van de week ben je bezig met frontdesk werkzaamheden bij een zorginstelling, waarbij je onder andere onderzoeken uitvoert en rapporten schrijft.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren