Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Fulltime adviseur verzekeringen bij een bekend A automerk! Regio Utrecht

Vacature Informatie

Ben jij een commercieel ingestelde en ambitieuze professional met een passie voor klantenservice? Ben jij fulltime beschikbaar? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van (wagenpark) klanten over onze verzekeringsproducten. Je zult offertes uitwerken, berekeningen maken en gegevens archiveren voor de verzekeringsmarkt. In nauwe samenwerking met de Account Managers fungeer je als contactpersoon voor dealers en (wagenpark) klanten, waarbij je inkomende vragen beantwoordt en klanten benadert om hen te interesseren voor motorrijtuienverzekeringen en verlengde garantieproducten.

Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren van (wagenpark) klanten over onze verzekeringsproducten. Je zult offertes uitwerken, berekeningen maken en gegevens archiveren voor de verzekeringsmarkt. In nauwe samenwerking met de Account Managers fungeer je als contactpersoon voor dealers en (wagenpark) klanten, waarbij je inkomende vragen beantwoordt en klanten benadert om hen te interesseren voor motorrijtuigenverzekeringen en verlengde garantieproducten.

Je gaat aan de slag bij een sterke speler op de automotive lease- en financieringsmarkt. Zij bieden lease-, financierings- en verzekeringsproducten aan. De werklocatie is gevestigd in Nieuwegein.

Jij bent fulltime beschikbaar voor een langere periode. Ook ben jij in het bezit van WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk. Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal. Je ontvangt een bruto salaris tussen de 2600 en 3700 euro per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast bouw je nog 19.15 procent op aan reserveringen.(vakantiegeld/vakantiedagen)

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande knop! Of neem contact op met onze recruiter Babet 06-83144719

Je hebt een MBO- opleiding of hoger afgerond;
Beschikking tot WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk;
Uitstekende communicatieve vaardigheden, schriftelijk en verbaal;
Beheersing Engelse taal is een pre;
Je bent commercieel ingesteld en een team speler;Fulltime functie voor een langere periode;
Een aantrekkelijke bruto maandsalaris tussen de 2600 en 3700 euro op basis van leeftijd en ervaring;
19.15 procent aan reserveringen (vakantiegeld/vakantiedagen;Adviseren van klanten, wagenparkbeheerders en dealers;
Opstellen, versturen en opvolgen van (wagenpark) offertes;
Verzamelen van informatie van de klant/prospect ten behoeve van risicobeoordeling;
Samen met de accountmanagers de markt bewerken op het aanwerven van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten;
Het maken van berekeningen en archiveren van data;

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren