Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

€22,72 P/U JURIDISCHE KLANTENSERVICE MEDEWERKERS FULLTIME IN UTRECHT!

Vacature Informatie

Studeer jij rechten of ben jij net afgestudeerd en wil jij graag werkervaring op doen? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere juridisch administratief medewerkers. Als juridisch administratief medewerker ga jij adviseren, informeren en ondersteunen voor leden van de organisatie met betrekking tot cao-bepalingen. Dit doe je via de telefoon, chat of via de mail. Daarnaast zorg jij dat dossiers up to date zijn en help je de juristen door ze een goede overdracht te sturen.

Om alles goed te leren is er een inwerkperiode. In deze inwerkperiode krijg je trainingen, luister je mee met gesprekken en doe je zelf ook gesprekken. Op deze manier word je goed ingewerkt. Na de inwerkperiode weet je hoe je de leden het beste kan helpen! Na de inwerkperiode is het ook mogelijk om thuis te werken.

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich inzet voor werknemersrechten. Zo vinden ze het belangrijk dat er voor het werk dat je doet ook een eerlijk loon tegenover staat. Ook helpen ze mee met de onderhandelingen voor de cao-bepalingen. Je komt te werken in een jong maar dynamisch team waarbij je elkaar gaat helpen. Daarnaast staat hier eigen ontwikkeling hoog in het vaandel.

Je gaat hier al aan de slag vanaf 32 uur per week, maar ben je op zoek naar een vaste baan waar je voor onbepaalde periode kan werken dan is dit ook wat voor jou! De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn tussen de 08.00 en 18.00 uur. Het uurloon is 17,84 per uur, exclusief eindejaarsuitkering. Boven op je uurloon spaar je nog 19,15 procent aan vakantiegeld en vakantiedagen. Als je alles bij elkaar optelt dan kom je uit op een uurloon van 22,72 euro per uur!! Na ongeveer 6 maanden wordt er gekeken hoe jij het doet en kan je al een loonsverhoging krijgen van 1,45 euro per uur! De werklocatie is in Utrecht, goed te bereiken met het OV, auto of met de fiets. De reiskosten die je maakt die worden vergoed.

Zie jij jezelf hier al werken? Reageer direct en ik neem contact met je op! Je mag ook bellen naar 030 744 0500 en vragen naar Bibian ter Burg dan help ik je direct.


Je studeert Rechten of je bent afgestudeerd;
Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift;
Je bent sociaal vaardig;
Je bent in staat prioriteiten te stellen.Wekelijkse uitbetaling;
Een baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen;
Baan voor langere periode;
Veel opleidingsmogelijkheden;
Een mooie naam voor op je cv;
Goede werkplek om veel ervaring op te doen;
Hybride werken.Adviseren van bestaande en nieuwe leden;
Informeren;
Ondersteunen.

Regio

Utrecht


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren