Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Tijdelijke klantenservice medewerkers gezocht bij een verzekeringsmaatschappij in Alkmaar!

Vacature Informatie

Ben jij op zoek naar een baan waar je veel vanuit huis kan werken? Ben jij tijdelijk beschikbaar en wil je graag meer ervaring opbouwen in de klantenservice? Lees dan verder!
Voor een verzekeringsmaatschappij in Alkmaar zijn we op zoek naar enthousiaste klantenservicemedewerkers.

In deze boeiende rol ben jij de schakel tussen klanten en het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van telefoontjes, e-mails en klantverzoeken. Je kunt vragen verwachten over bijvoorbeeld pensioenproducten en verzekeringen. Met jouw dienstverlenende instelling weet je klanten op een professionele en vriendelijke manier te woord te staan!

De ideale kandidaat heeft relevante werkervaring in de klantenservice. Jij bent HBO/WO afgestudeerd of hebt bijvoorbeeld een tussenjaar. MBO 4 is ook een optie als je al in bezit van een WFT basis bent. Je bent beschikbaar vanaf 23 oktober voor drie tot zes maanden. Uiteraard word je helemaal klaargestoomd tijdens het inwerktraject van twee weken fulltime.


De werklocatie bevindt zich in Alkmaar en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 17:00 uur. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Je hebt ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. (na de inwerkperiode) Het is belangrijk dat jij één dag per week op kantoor aanwezig bent. Het uurloon bedraagt tussen de €14,48 en € 22,28 bruto per uur. Daarnaast bouw je nog 19,15% aan reserveringen op (vakantiegeld/vakantiedagen).

De werklocatie bevindt zich in Alkmaar en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 17:00 uur. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Je hebt ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. (na de inwerkproces) Het is belangrijk dat jij één dag per week op kantoor aanwezig bent. Het uurloon bedraagt tussen de €14,48 en € 22,28 bruto per uur. Daarnaast bouw je nog 19,15% aan reserveringen op (vakantiegeld/vakantiedagen).

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en reageer direct door te solliciteren via de solliciteerbutton of neem contact op met onze recruiter Boris via 0642738267.
Je beschikt over HBO/WO niveau, of MBO niveau en voldoet aan bovengenoemde eisen;
Beschikbaar in oktober voor een inwerktraject van drie weken;
Je hebt ervaring in de klantenservice;
Je bent drie tot zes maanden beschikbaar;Verdien tussen de €14,48 en €22,28 per uur
Mogelijkheden tot thuiswerken
Wekelijkse uitbetaling van je salaris
Relevante ervaring voor op je CV
Ervaring opdoen in een uitdagende omgevingEerste aanspreekpunt voor de klant per telefoon, mail en chat;
Vragenstukken oppakken en zelfstandig behandelen en oplossen;
Behandelen van dossiers;

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren