Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
WELKOM
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING
Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Huishoudelijk Hulp parttime Houten - 13,90 euro per uur!

Vacature Informatie

Ben jij een gedreven student of starter uit Houten die op zoek is naar een betekenisvolle baan? Wij bieden een unieke kans, dus lees gauw verder!

Als huishoudelijke hulp ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van ouderen en zieken die niet langer in staat zijn om zelfstandig huishoudelijke taken uit te
voeren. Je werkzaamheden omvatten onder andere het doen van boodschappen, stofzuigen, het schoonmaken van woonkamers en badkamers etc. Met jouw inzet zorg je voor een schone en comfortabele omgeving die het welzijn van deze mensen bevorderd.

Je komt te werken voor een toonaangevend bedrijf, dat het beste wil voor klant, maar ook voor de werknemers. Zo zijn zij continu op zoek om de dienstverlening te verbeteren en bieden zij jou trainingen en opleidingen om jouw kennis en ervaring nog beter te kunnen benutten. Verder is het een zeer flexibele functie waarbij jij je eigen dagen en tijden mag bepalen om jouw werk- en privéleven het beste te combineren.

De adressen die jij bezoekt zijn verdeeld over Houten en je bent ongeveer 2 á 3 uur bezig per huis. Voor deze functie krijg jij een geweldig uurloon van 13,90 euro per uur! Daarbij komen ook nog 19,15 procent aan reserveringen (vakantiedagen/dagen). Belangrijk is dat je minimaal 8 uur per week beschikbaar bent. De ervaring die je opdoet als huishoudelijke hulp zal uitstekend op je CV staan. Het toont niet alleen je vermogen om verantwoordelijkheid te dragen, maar ook je inzet voor het helpen van anderen.Minimaal 8 uur in de week beschikbaar;
Mbo werk- en denkniveau;
Woonachtig in de omgeving Houten.Vaste baan voor 8 tot 24 uur per week;
Uitstekend salaris van €13,90 per uur;
Opbouw van 19,15 procent aan vakantiegeld/dagen;
Wekelijkse uitbetaling van je salaris;
Een waardevolle baan;
Flexibele werktijden die aansluiten bij jouw studie;
Kans op persoonlijke groei en ontwikkeling.Het verzorgen van de boodschappen;
Stofzuigen en dweilen;
Het schoonmaken van woonkamers, badkamers en slaapkamers;
Bedden opmaken.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren