Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Planner voor 32-38 uur in Regio Den Haag gezocht!

Vacature Informatie

Heb jij een tussenjaar of ben jij opzoek naar de perfecte startersfunctie met de mogelijkheid om door te groeien? Lees dan snel verder!

De functie
Als planner zal jij veel verantwoordelijkheden krijgen. Jij zal bijvoorbeeld ondersteunen bij kwaliteitscontroles, om te kijken of de klanten naar aanleiding van het geleverde werk tevreden zijn. Verder is het jouw taak om eventuele klachten af te handelen en zorg jij voor een passende oplossing. Tot slot zal jij alle werkzaamheden in gaan plannen.

Over het bedrijf
De opdrachtgever is gevestigd in Nootdorp, regio Den Haag en is actief in de techniek branche. Ze zijn gespecialiseerd in sensoren en produceren verwarmings- en koeltechnieksystemen. De openingstijden zijn van 08:00 tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag. Verder is het een kleinschalig bedrijf met zo´n 110 medewerkers.

Wat bieden wij?
Je mag het bedrijf per direct, vanaf 32 uur per week komen versterken voor onbepaalde tijd. Je ontvangt een net uurloon van 15,19 euro bruto per uur, exclusief 19,15 procent aan reserveringen! De reserveringen bestaan uit vakantiedagen en vakantiegeld, waardoor je zelfs op 19,07 euro per uur komt!

Wie zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste starter die opzoek is naar een uitdagende baan waarin je de kans hebt om door te groeien. Je hebt je HBO/WO studie behaald en wilt nu aan de slag gaan! Het is mooi meegenomen als je enige affiniteit hebt in de technische branche.

Solliciteren
Ben jij de enthousiaste starter die we zoeken? Solliciteer vandaag nog! En wie weet kan jij direct aan de slag.Minimaal HBO/WO afgestudeerd;
Beschikbaar vanaf 32 uur per week;
Woonachtig in regio Den Haag.Een net uurloon van 15,19 bruto per uur, exclusief 19,15 procent aan reserveringen;
Wekelijkse uitbetalingen;
Startersbaan!Ondersteuning bieden bij kwaliteitscontroles;
Plannen van werkzaamheden;
Nauw samenwerken met je collega's.

Regio

Rotterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren