Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Juridisch Talent Gezocht in Amsterdam: Bouw je Carrière in Rechtvaardigheid!

Vacature Informatie

Ben jij in het bezit van een MBO-diploma of heb je dat al op zak? Dan hebben wij een spannende kans voor jou!

In deze rol krijg je de kans om je bestaande vaardigheden mee te brengen en zul je snel worden ingewerkt tot een specialist in juridische dienstverlening. Je zult in staat zijn om snel en adequaat juridisch advies te verstrekken aan onze gewaardeerde cliënten. Je speelt een essentiële rol in het oplossen van complexe juridische kwesties en draagt bij aan het bereiken van rechtvaardigheid voor onze cliënten.

Voor deze positie is een afgeronde MBO-opleiding vereist, maar relevante ervaring in de juridische sector is een pluspunt, hoewel niet strikt noodzakelijk. Wat je bij ons zult vinden, zijn kansen voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, en daarbovenop ontvang je een aantrekkelijk salaris van €16 per uur.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Als vertrouwde naam in Nederland op het gebied van juridische dienstverlening, hebben we ons gewijd aan het toegankelijk maken van juridische oplossingen voor individuen, bedrijven en organisaties.

Bij ons omarmen we diversiteit, streven naar excellentie en bevorderen we een positieve en inclusieve werkomgeving.

Als je geïnteresseerd bent in het bijdragen aan ons voortdurende succesverhaal en deel wilt uitmaken van ons team, moedigen we je aan om te solliciteren op deze vacature of neem contact met ons op via 020-7073939!


Een afgeronde MBO-opleiding.
Relevante ervaring in de juridische sector is een pluspunt, maar niet vereist.
Het vermogen om snel en adequaat mensen te helpen, met een sterke focus op klanttevredenheid.Een uitdagende en stimulerende werkomgeving.
Uitgebreide training en begeleiding om je te helpen een specialist te worden.
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
Een competitief salaris van €16 per uur en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.Je brengt je bestaande vaardigheden in en wordt snel ingewerkt tot een specialist in juridische dienstverlening.
Je biedt snel en adequaat juridisch advies aan onze cliënten.
Je ontwikkelt je tot een expert in je vakgebied en speelt een essentiële rol in het oplossen van juridische kwesties.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren