Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
WELKOM
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING
Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Juridisch adviseur in Den Bosch gezocht (19,08 tot 22,73 euro per uur)

Vacature Informatie

Ben jij een ambitieuze laatstejaars rechtenstudent, of ben je net afgestudeerd en wil je werken bij een bedrijf dat investeert in jouw ontwikkeling? Lees dan snel door!

De functie
Als juridisch adviseur ga je te werk met juridische inhoudelijke vraagstukken. Samen in een team verstrekken jullie eerste- en tweedelijns advies op diverse aandachtsgebieden. Je geeft de klant een passende oplossing en bevestigt deze op een bondige en volledige wijze. Daarnaast beoordeel je de dekking, geef je advies, regel je handelingen en stuur je meldingen door naar de andere afdelingen. Je komt terecht op de afdeling die werkt als de juridisch contactcenter van de opdrachtgever.

Over het bedrijf
Het bedrijf is gevestigd in Den Bosch, en is goed bereikbaar met het ov. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur, het is ook mogelijk om halve dagen te werken. Na drie maanden kan je hybride te werk gaan, dus zowel op kantoor en vanuit huis. Wij werken in een dynamisch team bestaande uit enthousiaste studenten en juridische starters. Voordat je te werk gaat als juridisch adviseur is er een verplicht opleidingstraject. Tijdens het traject word je geïnformeerd over de juridische inhoud en leer je diverse gesprektechnieken, dit traject is drie weken lang en super effectief!

Wat wij bieden
Wij bieden een supergaaf opleidingstraject van drie weken. Je kan je gewenste aantal uren per week werken tussen de 24 tot 40 uur. Een uurloon van tussen de 16,85 tot 19,08, hiernaast bouw je nog 19,15 procent aan reserveringen op waardoor het uurloon tot 22,73 per uur oploopt. Bovendien krijg je na een jaar een loonsverhoging van 567euro per maand. Hoe top is dat!

Wie wij zoeken
Wij zijn opzoek naar een HBO Rechten of een rechtsgeleerdheid student, die afgestudeerd is of in het laatste jaar zit (denk hier aan scriptie/2 of 3 vakken). Kan je minstens 24 tot 40 uur in de week werken en drie weken lang fulltime ingewerkt worden? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Solliciteren
Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct op de perfecte startersbaan!Je bent bijna of al in bezit van een HBO of WO-Rechtendiploma (maximaal nog twee vakken open naast je scriptie);
Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
Je kan de eerste drie weken fulltime worden ingewerkt;
Woonachtig in regio Amsterdam.Een opleidingstraject;
19,15 procent aan reserveringen;
Relevante werkervaring;
Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
Uurloon tussen de 16,85 tot 22,73 per uur;
Na een jaar loonsverhoging van 567 euro in de maand;
Reiskostenvergoeding: 100 procent of kilometervergoeding;
De kans om vanuit huis en op kantoor te werken.Eerste- en tweedelijns advies geven;
Passende oplossingen bedenken en ze bevestigd ze;
Dekking beoordelen;
Het regelen van Handelingen;
Meldingen sturen naar andere afdelingen.

Regio

Rotterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren