Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Opwindende juridische startersrol van 24 uur in Amsterdam

Vacature Informatie

Ben je net afgestudeerd met een bachelor- of masterdiploma in de Rechten en sta je te popelen om je carrière een vliegende start te geven? Lees snel verder, want deze startersrol biedt talloze aantrekkelijke voordelen!

In deze rol zal je klanten voorzien van praktische oplossingen via telefoongesprekken. Dit betekent dat je jouw juridische knowhow op een begrijpelijke manier deelt met klanten om samen tot de beste oplossingen te komen. Je zult nauw samenwerken met bevlogen collega's en de kans krijgen om je vaardigheden te scherpen. De eerste drie weken zijn gereserveerd voor een uitgebreid inwerktraject. En als je jouw plek hier hebt gevonden, bieden we je mogelijkheden voor verdere groei via aanvullende opleidingen. Ja, je kunt zelfs doorgroeien naar de positie van advocaat!

Het kantoor is gevestigd in Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bovendien vergoeden we je reiskosten volledig. Daarnaast bieden we je de flexibiliteit om sommige taken vanuit huis uit te voeren, wat bijzonder handig is! Als een vereiste, verwachten we dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. Je zult deel uitmaken van een dynamisch en informeel team waar een goed gevoel voor humor een onmisbare kwaliteit is. Als afgestudeerde verdien je een aantrekkelijk salaris van €19,- per uur, inclusief. En ben je nog niet afgestudeerd? Dan kun je rekenen op een salaris van €18,40 per uur, inclusief.

Grijp deze unieke kans om je loopbaan te lanceren en deel uit te maken van een dynamisch team in Amsterdam! Solliciteer vandaag nog of neem contact op via 020-7073939!Je bent een recent afgestudeerde rechtenstudent aan een hbo-instelling of zit in je laatste jaar (je hebt nog maximaal 2 vakken openstaan en een scriptie).
Je hebt een onberispelijke beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Je staat klaar om minimaal 24 uur per week je talenten in te zetten.
Je bent klaar voor een intensieve inwerkperiode van 3 weken op ons kantoor, in een fulltime regime!Verdien tussen €16 en €19 per uur.
Na één jaar kun je rekenen op een gegarandeerde salarisstijging van €567!
Verrijk je cv met waardevolle ervaring.
Geniet van een reiskostenvergoeding (€0,21 cent per kilometer).
Werk flexibel vanuit huis, indien gewenst.
Profiteer van een bedrijfslaptop en -telefoon.
Open de deur naar een stabiele, langdurige carrière met volop groeikansen!Telefonische ondersteuning bieden aan klanten door praktische juridische oplossingen te verstrekken.
Effectief en begrijpelijk overbrengen van juridische kennis aan klanten om gezamenlijk de beste oplossingen te vinden.
Nauw samenwerken met collega's om vaardigheden te ontwikkelen en te versterken.
Doorlopen van een uitgebreid inwerktraject gedurende de eerste drie weken.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren