Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Administratief medewerker Taxatiebedrijf

Vacature Informatie

Wil jij als administratief medewerker aan de slag bij een vastgoed bedrijf? En ben je 32 uur beschikbaar? Lees dan snel verder!

Jij gaat opdrachten afmelden, rapporten uploaden en allerlei andere handelingen verrichten. De schakel ben jij tussen sales, planning en de taxateurs. Daarnaast verstuur je rapporten naar klanten en houd je je collega´s op de hoogte van de status, dus geef je ook aan wanneer deze klaar liggen. Als laatste zal je klanten (meestal schriftelijk) te woord staan met vragen over rapporten en facturen. Het is een leuke gevarieerde administratieve baan. Belangrijk in deze functie is dat je het overzicht houdt, maar tegelijkertijd door je prettige, professionele, maar ook duidelijke en opgeruimde persoonlijkheid zaken gedaan krijgt door je collega´s. Tegelijkertijd weet iedereen dat werk in jouw handen goed en zorgvuldig zal worden afgehandeld. We zoeken een iemand met maximaal 1-3 jaar werkervaring in een administratieve functie met klantcontact.

Het bedrijf is gespecialiseerd in taxaties, vastgoed, machinerieën, installaties en kunst. Het is een internationaal vastgoedbedrijf in Amsterdam. Het is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen over de hele wereld.

Voor deze functie ben jij per direct, 32 uur per week beschikbaar. Hierbij verdien jij tussen de 12,11 en 14,42 euro per uur (afhankelijk van jouw ervaring). Daarnaast bouw jij nog 19,15 procent aan reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen en kortverzuim). Hierdoor komt jouw loon inclusief reserveringen uit op minimaal 14,43 euro en maximaal 17,18 euro per uur. Bij de functie hoort een goed salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand, een premievrij pensioen en uitzicht op vast dienstverband.

Zie jij jezelf al helemaal werken in deze functie? Reageer dan snel op deze vacature!Mbo werk en denkniveau;
Ervaring in een administratief ondersteunende functie is een vereiste;
Goede beheersing van de programma´s van MS-Office is een vereiste;
Beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en mondeling);
Per direct beschikbaar.Een wekelijkse uitbetaling;
Bruto salaris tussen de 2100 en 2500 euro per maand;
Jij komt te werken bij een internationaal vastgoedbedrijf.Klanten te woord staan;
Rapporten afmelden en uploaden;
Schakelen tussen de verschillende afdelingen.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren