Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Kwaliteitscontroleur in regio Tiel

Vacature Informatie

Ben jij nauwkeurig, kwaliteitsgericht en heb je affiniteit in de voedingsindustrie? Lees dan snel deze vacature!

Wat ga je doen?
Als Kwaliteitscontroleur ben jij bezig voor het waarborgen van de kwaliteit van producten, zoals kruidenmixen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van metingen en controles, van ontvangst van grondstoffen tot eindproduct. Je voert doormetingen uit om de juiste samenstelling en kwaliteit van de kruidenmixen te controleren. Hierbij maak je gebruik van geavanceerde meetapparatuur en volg je strikte kwaliteitsrichtlijnen.

Waar ga je aan de slag?
Het bedrijf waar jij aan de slag gaat is een vooraanstaande producent van voedingsmiddelen, waaronder een breed assortiment van onder andere kruidenmixen. We hechten veel waarde aan kwaliteit en voedselveiligheid. Als Kwaliteitscontroleur werk je samen met een gemotiveerd team en draag je bij aan het leveren van hoogwaardige producten aan onze klanten. De werklocatie is goed te bereiken met zowel het OV, de auto of met de fiets!


Wie ben jij?
We zoeken kandidaten die voor minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn. Verder ben jij beschikbaar voor de komende 6 maanden en is er de mogelijkheid om hier langer te werken! Het uurloon dat jij gaat verdienen ligt tussen de 11,54 euro en 15,58 euro per uur op basis van leeftijd en ervaring. Met reserveringen kan dit op lopen tot wel 18,56 euro per uur!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel of bel naar 030 744 0500 en vraag naar Luuk!Minimaal MBO werk- en denkniveau;
Minimaal 24 uur beschikbaar;
Woonachtig omgeving Tiel.Werken bij een interessant bedrijf;
Ervaring voor op je CV;
Een hoog uurloon;
Werken in een gezellig team.Controleren van PH-waarden;
Testen in het Lab;
Administratief werkzaamheden.

Regio

Utrecht


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren