Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

tijdelijk frontofficemedewerker daklozenopvang Almere

Vacature Informatie

Wil jij er zijn voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving? Ben jij klantvriendelijk en heb jij ervaring in het telefonisch contact? Kom dan vanuit Almere ons team versterken als Frontofficemedewerker!

Als Frontofficemedewerker speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze missie. Je zult je bezighouden met het beantwoorden van 1e lijn vragen vanuit de business omtrent IT, het aanmaken en afhandelen van eenvoudige tickets en het behandelen van vragen met betrekking tot migratie van documenten op basis van scripts.

Jij komt te werken voor een bekende organisatie dat strijdt voor de mensen zonder helper. Hiervoor hebben ze ook jou nodig! Met jouw passie en impact maak je het verschil voor deze mensen.
Geen dag is hetzelfde in deze branche, wat deze functie dus erg veelzijdig maakt! Ze geven jou de kans om jezelf te ontwikkelen zodat je kan doorgroeien op meerdere vlakken.
Bij deze functie krijg jij ook nog is een geweldig salaris tussen de 19,24 en 23,31 euro per uur! afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je bent tussen de 32 en 36 uur per week beschikbaar voor 2 tot 4 weken. De werklocatie bevindt zich in Almere, wat goed te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. De werktijden zijn van 8.30 - 17.00 uur, maandag tot en met vrijdag. Je zal 18 september al beginnen. Op 14 of 15 september haal je je laptop en andere hardware op.

Ben jij klaar om een verschil te maken in de levens van daklozen en tegelijkertijd je carrière een boost te geven? Solliciteer nu of neem bij vragen contact op met Fleur op nummer 06-34 55 20 24.MBO werk- en denkniveau;
Minimaal 32 uur per week beschikbaar, vanaf 14 september;
Woonachtig in omgeving Almere.Een uitstekend salaris tussen €19,24 en €23,31 per uur, afhankelijk van je ervaring;
Wekelijkse uitbetaling van je salaris;
Uitdagend en afwisselend werk dat er echt toe doet.Het beantwoorden van 1e lijn vragen;
Het aanmaken en afhandelen van eenvoudige tickets;
Behandelen van vragen met betrekking tot migratie van documenten.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren