Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Avondlijke klantverbinder gezocht in Den Haag - parttime rol!

Vacature Informatie

Vind je het leuk om in contact te zijn met mensen en tegelijkertijd geld te verdienen? Dan hebben wij de juiste kans voor jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste klantcontactmedewerkers voor een gerenommeerde bank in Den Haag. In deze rol help je particuliere klanten met vragen met betrekking tot hun hypotheek, rentes en spaarrekeningen. Je begint met administratieve taken en krijgt na verloop van tijd uitgebreide training in verschillende vaardigheden en verantwoordelijkheden. Je ontvangt een intensieve training van 3 dagen, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Zodra je deze training met succes hebt afgerond, heb je de flexibiliteit om zowel vanuit huis als op kantoor te werken.

Onze werklocatie in Den Haag is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met de tramhalte voor de deur. We bieden flexibele werkdagen van maandag tot en met vrijdag, en er is zelfs de mogelijkheid om 's avonds te werken. Het uurloon is €17,27, en nadat je je WFT-certificaat hebt behaald, ontvang je een uurloon van €18,47, inclusief reserveringen. Je komt te werken in een gezellig klein team, bestaande uit twintig collega's op de afdeling.

Onze ideale kandidaat is klantgericht en heeft affiniteit met financiën. Denk jij dat jij de perfecte match bent voor deze functie? Aarzel dan niet en solliciteer direct of neem contact op via 020-7073939.Passie voor Klanttevredenheid: We zoeken naar iemand die van nature klantgericht is en graag anderen helpt.
Interesse in Financiële Zaken: Een nieuwsgierigheid en belangstelling voor de financiële dienstverlening is een pluspunt.
Administratieve Knobbel: We waarderen affiniteit met administratieve taken en de bereidheid om deze te omarmen.
Flexibiliteit: Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.Wekelijkse Salarisbetaling: Je ontvangt wekelijks je verdiende salaris.
Professionele Uitrusting: Een zakelijke laptop/telefoon wordt ter beschikking gesteld.
Waarde voor Je CV: Je krijgt waardevolle ervaring om je CV te versterken.
Flexibel Thuiswerken: Mogelijkheid tot werken vanuit huis voor extra gemak.
Reiskostenvergoeding: Je ontvangt reiskostenvergoeding volgens de CAO.
Topwerkgever Ervaring: Bouw waardevolle ervaring op bij een vooraanstaande werkgever.
Toekomstkansen: Ontdek ook onze startersbanen en traineeships in diverse branches voor na je studie. Een succesvolle carrière begint hier, naast je bijbaan!Je ondersteunt particuliere klanten bij vragen over hun hypotheek, rentes en spaarrekeningen.
Je bent bezig met administratieve taken.
Je profiteert van een grondige 3-daagse training om zelfstandig aan de slag te kunnen.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren