Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Facilitair Medewerker - omgeving Utrecht

Vacature Informatie

Ben jij een enthousiaste student uit omgeving Nieuwegein en wil je een superleuke en veelzijdige baan? Dan hebben wij dé functie voor jou! Ga aan de slag als facilitair medewerker en verdien een geweldig uurloon tussen €13,85 en €17,85 (inclusief reserveringen)!

In deze functie ga je verschillende taken uitvoeren, zoals bezoekers ontvangen, meldingen, aanspreekpunt en klantvragen afhandelen. Daarnaast zorg je voor de lokalen, verricht je huiselijke taken, assisteer je docenten en voer je eenvoudig administratieve werkzaamheden uit.

Om in aanmerking te komen, vragen wij een afgeronde mbo-opleiding en handigheid in het uitvoeren van klusjes. Verder ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige bijbaan voor komende maanden.

Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur al relevante werkervaring of affiniteit met facilitaire dienstverlening. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 08.00 tot 17.00. Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. De werklocatie bevindt zich in Alkmaar en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jij bent direct beschikbaar en de opdracht duurt tot aan de kerstvakantie!

Dus, ben je na het lezen van deze vacature enthousiast om als facilitair medewerker aan de slag te gaan in Utrecht? Solliciteer direct of neem contact op met onze recruiter Boris via 0642738267.
MBO- werk en denkniveau
 Je bent een echte klusjes
 Eventueel beschikbaar in de avonden en weekenden€11,64 tot €15 per uur
 Wekelijkse uitbetaling
 Open en informele bedrijfscultuur
 Reiskostenvergoeding
 Relevante werkervaring voor op je CV
Tijdelijke opdracht tot de kerstvakantieBezoekers ontvangen
Meldingen en klantvragen afhandelen
Verrichten van huishoudelijke taken

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren