Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

15 eu p/u als administratief medewerker 32 uur per week in Breda!

Vacature Informatie

Ben jij toe aan een boeiende werkomgeving als financieel administratief medewerker waarin elke dag er weer anders uitziet? Wil je waardevolle ervaring op doen naast jouw studie? Staak hier jouw zoektocht en lees verder!

Als jij de gelukkige bent die deze baan mag bekleden, dan ben jij verantwoordelijk voor het het boeken van bankmutaties, het oppakken van algemene administratieve taken en ondersteuning bieden aan ervaren medewerkers. Een veelzijdige baan dus!

Je komt te werken voor een gespecialiseerd administratiekantoor die precies weet wat de klanten nodig hebben. Niet alleen worden de klanten in het zonnetje gezet, maar ook het personeel! Zo kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en kom je terecht in een warm, leuk team dat jou met open armen zal ontvangen!

Je verdient een geweldig salaris van 14 tot 15 euro per uur! Daarnaast bouw je ook nog eens 19,15 procent aan reserveringen op (vakantiegeld/dagen) De werklocatie is in Breda en is erg gemakkelijk te bereiken met het OV. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30-17:30 uur. De ideale kandidaat voor deze top functie is minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wordt jij enthousiast van deze leuke uitdaging waarin je goed kan verdienen en doorgroeien? Reageer dan snel op deze vacature of benader onze recruiter Fleur op 06- 34 55 20 24Je bent 37,5 uur per week beschikbaar;
Je hebt affiniteit met cijfers en administratieve werkzaamheden;
Je gaat netjes en secuur te werk.Een top salaris van tussen de 14,00 en 15,00!;
Kans op verlenging en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
Veel aandacht voor jou persoonlijke ontwikkeling, zo bieden wij cursussen en opleidingen aan,Boeken van bankmutaties;
Oppakken van algemene administratieve taken;
Ondersteuning bieden aan ervaren medewerkers.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren