Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Assistent accountancy gezocht parttime Regio Amsterdam - E15.58 per uur!

Vacature Informatie

Ben jij een gedreven student uit de omgeving van Amsterdam en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Wij hebben dé perfecte kans voor jou!

Als Assistent Accountant bij een toonaangevend accountancy bedrijf, word je een onmisbare schakel in het leveren van waardevolle financiële diensten aan de klanten. Je bent verantwoordelijk voor essentiële taken zoals administraties, omzetbelastingaangiften, jaarrekeningen en het voorbereiden van de fiscale positie.

Je komt te werken voor een klein accountants- en advieskantoor waarbij personeel op nummer één staat, dit zie je dan ook zeker terug in de voorwaarden. Zo krijg je veel doorgroeimogelijkheden en kansen, een informele sfeer op de werkvloer en een leuk team dat jou met open armen zal ontvangen.

Niet alleen draag je bij aan het succes van de klanten, maar deze mooie baan biedt ook talloze voordelen voor jou. Naast een uitdagende en afwisselende baan bieden wij jou een geweldig uurloon van 15,58 euro per uur. Daarnaast bouw je ook nog eens 19,15 procent aan reserveringen op en ontvang je wekelijks je salaris. De relevante werkervaring die je hier opdoet, staat fantastisch op je CV.

Om te schitteren in deze rol, heb je een afgeronde AA/RA opleiding, of een afgeronde opleiding op SPD-, of Hbo-niveau. Beheersing van zowel Nederlands als Engels is een pré vanwege een aantal internationale klanten. Jij bent direct beschikbaar en kunt minimaal 24 uur per week werken.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben jij de assistent accountancy die wij zoeken? Solliciteer dan snel via onderstaande knop!Affiniteit met de sector;
Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
Woonachtig in de omgeving Amsterdam.Uitdagend en afwisselend werk;
Geweldig uurloon van 15,18 euro per uur;
Opbouw van 19,15 procent aan reserveringen (vakantiegeld/dagen);
Wekelijkse uitbetaling;
Relevante ervaring voor op je CV.Administratie;
Omzetbelastingaangiften;
Jaarrekeningen;
Het voorbereiden van de fiscale positie.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren