Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan, dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Amsterdamse schoonmaakheld - deeltijdpositie beschikbaar!

Vacature Informatie

Zoek jij een uitdagende parttime baan in Amsterdam waarbij je slechts twee halve dagen per week hoeft te werken? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

In deze rol ben jij de schoonmaakheld van diverse kantoorpanden en faciliteiten in de bruisende havens van Amsterdam. Je hebt niet alleen kennis van de juiste schoonmaakmiddelen, maar ook van hoe deze op de juiste manier opgeslagen en afgevoerd moeten worden. Met oog voor detail en een nauwkeurige werkstijl zorg je voor een nette en frisse omgeving.

Het beste nieuws? Je kunt zelf kiezen welke twee halve dagen per week je wilt werken en we bieden wekelijkse uitbetaling, met een salaris tussen 11,99 en 14,10 euro per uur inclusief reserveringen. Omdat de locatie in de haven van Amsterdam ligt, is het handig als je over een eigen auto of scooter beschikt, aangezien het openbaar vervoer beperkt is. Geen zorgen, al je reiskosten worden vergoed.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team en een positieve impact te hebben op de werkplekken in Amsterdam? Aarzel dan niet langer en neem snel contact op via 020-7073939!


We verwachten dat je in het bezit bent van een auto of scooter, wat je flexibiliteit geeft.
Je woont in het bruisende Amsterdam.
We zoeken iemand met een scherp oog voor detail en een nauwkeurige werkstijl om ons team te versterken.Wekelijkse uitbetaling, zodat je snel van je verdiensten kunt genieten.
Een royale reiskostenvergoeding om je tegemoet te komen in je reiskosten.
Flexibiliteit, daarbij wordt bedoeld dat je zelf mag kiezen welke 2 halve dagen je wilt werken.
Bij ons ben je omringd door een stimulerende en ondersteunende werkomgeving die teamwork en samenwerking bevordert. Hier krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen.Jouw taken omvatten het schoonmaken van diverse kantoorpanden en ketens.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren