Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Orderpickers 24 uur in Amsterdam

Vacature Informatie

Ben jij op zoek naar een bijbaan die jou de kans biedt om je in te zetten in het logistieke proces? Lees dan verder!

We zijn op zoek naar hardwerkende en nauwkeurige orderpickers voor onze organisatie. In deze rol ben jij de nauwkeurige en gedreven orderpicker die bestellingen samenstelt en producten voorziet van labels. Daarnaast speel jij een rol bij de ontvangst van nieuwe goederen en zorg je ervoor dat alles verzendklaar is. Je wordt onderdeel van een enthousiast en divers team, en samen streven jullie naar een vlekkeloos verloop van het proces.

Bij onze organisatie bieden we flexibele werkuren, waarbij je minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week kunt werken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur Je verdiensten worden berekend op basis van je leeftijd, bijvoorbeeld, als je 21 jaar bent en 40 uur per week werkt, verdien je €14,63 per uur inclusief reserveringen.

Als je bekend staat om je harde werk en nauwkeurigheid, en als je het leuk vindt om samen met je team de dagelijkse uitdaging aan te gaan om alle bestellingen perfect af te handelen, wacht dan niet langer! Reageer nu of neem contact op via 020-7073939.


We zoeken kandidaten die wonen in Amsterdam en omgeving. Je dient beschikbaar te zijn voor minimaal 24 tot 40 uur per week en we verwachten dat je enthousiast en uiterst nauwkeurig bent.Geniet van wekelijkse betalingen, de mogelijkheid om te genieten van een flexibele (bij)baan, en ervaar een informele werkomgeving binnen een hecht team.Jouw taken omvatten het zorgvuldig verzamelen van bestellingen, het zorgvuldig labelen van producten, het ontvangen van goederen en het gereedmaken van de verzending van producten.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren