Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Planner voor 32 uur per week in hartje Amsterdam!

Vacature Informatie

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in hartje Amsterdam? Ben jij een sociaal persoon en vind jij het leuk om onder de mensen te zijn? Ga dan aan de slag als planner in Amsterdam!

In deze gevarieerde functie ben jij verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden, jij houd je o.a. bezig met schouw en installatieafspraken plannen. Ondertussen heb je veel contact met huurders voor het inplannen van afspraken en onderhoud jij contact met de installateurs. Verder behandel jij binnenkomende telefoontjes en je eigen mailbox.

Je komt te werken bij een zonpartner! Zij richten zich op duurzaamheid en energie. Hun zonnedaken vindt je in heel Nederland. De mens staat bij hun centraal. Dagelijks een lekkere verse lunch. Ook kom je in aanmerking voor professionele trainingen, onder andere gericht op het verkrijgen van inzicht in jezelf en anderen en effectiever samenwerken.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00u. Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Jij gaat een geweldig salaris van 12,70 euro per uur verdienen, daarnaast ben jij nog 19,15% aan reserveringen op. Ook ontvang jij een wekelijkse uitbetaling.

Ons voorkeur gaat uit naar een kandidaat met een relevante administratieve werkervaring. Ook kan jij goed overweg met computers.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en reageer direct of neem contact met onze recruiter Boris via 061438471

MBO werk- en denkniveau;Wekelijkse uitbetaling
Uurloon van 12,70 p/u
Werken tijdens kantoortijden;
Professionele trainingen
Dagelijks een verse lunch;Installatieafspraken inplannen;
Schouwafspraken inplannen;
Binnenkomende telefoontjes afhandelen;
Inbox opruimen

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren