Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan, dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Huishoudelijke hulp parttime in Amsterdam

Vacature Informatie

Houd jij ervan om mensen te helpen en ondertussen geld te verdienen. Dan hebben we voor jou de ideale bijbaan!

Het bedrijf is een toonaangevende zorgorganisatie in Amsterdam, die zich inzet voor het welzijn van ouderen en mensen met een zorgvraag. Het team is zeer professioneel opgesteld maar, ook gezellig en dat proberen we aan onze cliënten over te brengen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zorgzame collega om ons team te versterken als parttime huishoudelijke hulp in Amsterdam.

In deze functie bieden we jou een wekelijkse uitbetaling, ook bieden wij flexibiliteit denk daarbij aan minimaal 8 uur per week beschikbaar zijn en zelf je werkrooster inplannen. Daarnaast stimuleren wij groen vervoer, een fiets hebben is verplicht en daarvoor krijg je een fietsvergoeding.

Vereiste voor deze functie zijn: jij bent woonachtig in Amsterdam, je bent sociaal en klantgericht en ook dat je flexibel bent denk daarbij aan inzetbaar op verschillende dagen.

Ben jij de sociale, flexibele en zorgzame collega die we zoeken? Wil je een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van onze cliënten in Amsterdam? Solliciteer dan nu en word een waardevol lid van ons team!

Neem contact op met 0654149425 en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team. We kijken uit naar je sollicitatie!Flexibiliteit: Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.
Sociale vaardigheden: Je hebt een warme en vriendelijke houding en kunt goed communiceren met cliënten.
Woonachtig in Amsterdam: Je bent gevestigd in Amsterdam.
Opleidingsniveau: Je hebt een MBO diploma.Wekelijkse uitbetaling: Je ontvangt je salaris wekelijks, zodat je snel kunt genieten van je verdiensten.
Flexibiliteit: We begrijpen dat het balanceren van werk en privéleven belangrijk is, daarom bieden we een flexibel rooster aan.
Leuke werkomgeving: Je komt terecht in een gezellig en ondersteunend team dat zich inzet voor het welzijn van cliënten.
Reizen met de fiets: Het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer is verplicht, maar maak je geen zorgen, daar staat een vergoeding tegenover.
Salaris: bij deze functie verdien je €17,81 per uur, inclusief reserveringen.


Als huishoudelijke hulp bij een organisatie in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan onze cliënten in hun dagelijkse leven. Je taken omvatten onder andere:

Boodschappen doen: Je zorgt ervoor dat de cliënten toegang hebben tot verse boodschappen en helpt hen bij het doen van inkopen;
Schoonmaakactiviteiten: Je verricht lichte huishoudelijke taken, zoals stofzuigen, afstoffen, en het schoonhouden van de leefruimtes;
Een praatje maken met de cliënt: Naast de praktische taken, bied je ook sociaal contact en gezelschap aan de cliënten. Een luisterend oor bieden en een vriendelijk gesprek voeren behoren tot je verantwoordelijkheden.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren