Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Juridisch adviseur in Den Bosch PERFECTE startersbaan! - 19,08 p/u!

Vacature Informatie

Ben jij een ambitieuze laatstejaars rechtenstudent of net afgestudeerd en wil je werken bij een bedrijf dat investeert in jouw ontwikkeling? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde talenten die met hun juridische kennis klanten willen helpen en zichzelf willen blijven verbeteren.

Bij deze fantastische werkgever in Den Bosch kom je als juridisch adviseur direct in aanraking met boeiende juridisch inhoudelijke vraagstukken. Je maakt deel uit van een dynamisch team bestaande uit enthousiaste studenten en juridische starters. Samen verstrekken jullie eerste- en tweedelijns advies op diverse aandachtsgebieden. Als juridisch adviseur ben je verantwoordelijk voor het oppakken van juridische vraagstukken vanuit een gezamenlijke werkvoorraad. Het eerste klantcontact is van groot belang, waarbij je streeft naar een snelle en praktische oplossing binnen de gewenste servicelevels. Je communiceert het juridisch advies op een begrijpelijke manier naar de klant, realiseert passende oplossingen en bevestigt deze op een bondige en volledige wijze. Daarnaast beoordeel je de dekking, geef je juridisch advies, regel je afhandelingen of stuur je meldingen door naar de andere afdelingen binnen de opdrachtgever voor verdere behandeling.

Bij deze werkgever begin je met een super gaaf opleidingstraject van drie weken, dat elke maand op de eerste dag start. Na het afronden van de inwerkperiode krijg je de mogelijkheid om het gewenste aantal uren per week te gaan werken. Je komt terecht op de afdeling die fungeert als het juridisch contactcenter van de opdrachtgever. Het is een dynamische en informele werkomgeving waar het eerste klantcontact plaatsvindt, waarmee de klantreis begint. Tijdens het interne opleidingstraject word je volledig ondergedompeld in de juridische inhoud en leer je diverse gesprekstechnieken die van pas komen in je dagelijkse werkzaamheden.

De werklocatie is in Den Bosch, goed bereikbaar met het OV. De werkdagen zijn van 09:00-17:00, het is ook mogelijk om halve dagen te werken. Na drie maanden kan je hybride gaan werken (50% op kantoor en 50% vanuit huis). Qua beschikbaarheid ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Het uurloon wat je gaat verdienen is;

- 16,85 exlusief eindejaarsuitkering en 18,41 inclusief eindejaarsuitkering als je nog niet afgestudeerd bent.
- 17,47 exclusief eindejaarsuitkering en 19,08 inclusief eindejaarsuitkering als je afgestudeerd bent.

Daarnaast bouw je nog 19.15 procent aan reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen) waardoor het uurloon oploopt tot 22,73 per uur. Bovendien krijg je na een jaar een gegarandeerde loonsverhoging van 567 euro per maand. Hoe top is dat!

Bij jij klaar om je loopbaan een vlammende start te geven? Wacht dan niet langer en reageer direct of neem contact op met onze recruiter Jan 030-8906360!


Je bent (bijna) in bezit van een HBO of WO-Rechtendiploma (maximaal nog 2 vakken open naast je scriptie);
Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
Je kan de 1e week van volgende maand beginnen met een training;
Woonachtig in regio AmsterdamEen uitstekend uurloon tussen de 16,85 en 19,09;
19,15% aan reserveringen (vakantiegeld en vakantiedagen);
Relevante werkervaring bij een TOP werkgever;
Relevante werkervaring voor op je CV;
Mooie tegemoetkomingen voor je zorgverzekering, telefoon en thuiswerken;
Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
Reiskostenvergoeding: 100% OV of kilometervergoeding;
Perfecte startersbaan!


Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren