Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Administratief planner gezocht in hartje Amsterdam- Top uurloon van 12,70 tot 15,87!

Vacature Informatie

Wil jij een uitdagende bijbaan in Amsterdam met een geweldig uurloon tussen €12,70 en €15,87? Daar hebben wij dé functie voor jou! Wij zoeken twee enthousiaste studenten die als administratief medewerker planning aan de slag willen.

In deze veelzijdige functie ben jij verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden, het bijhouden en ordenen van agenda´s, het plannen van taken en het onderhouden van contact met klanten en collega´s die een lokaal of ruimte willen reserveren.

Wat kun je van deze baan verwachten? Ten eerste bieden ze een aantrekkelijk uurloon van €12,70 euro bruto per uur, en daarnaast krijg je nog 19,15% aan reserveringen. Deze baan zal ook waardevolle werkervaring opleveren voor je cv. En niet te vergeten, je salaris wordt wekelijks uitbetaald!

Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur al relevante werkervaring of affiniteit met administratie/plannen. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. De locatie is in Amsterdam en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Jij bent per direct beschikbaar, en de opdracht is voor langere tijd.

Word jij onze nieuwe schakel in het planningsproces? Solliciteer nu en maak deel uit van deze geweldige opdrachtgever in Amsterdam! Reageer snel, want deze functie is erg gewild. Wij kijken uit naar jouw reactie! Groeten, Boris 06-42738267.


MBO- werk en denkniveau
Affiniteit met administratie/planningWekelijkse uitbetaling
Relevante ervaring voor op je CV
Open en informele bedrijfscultuur
Werken tijdens kantoortijden
Doorgroeimogelijkheden
ReiskostenvergoedingHet bijhouden en ordenen van agenda's
Plannen van taken
Onderhouden van contact met de klanten

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren